04 / 05 / 2024

Tarım Kredi'de şahane indirim kampanyası! Familia tuvalet kağıdı 139 TL, Molfix bebek bezi 209 TL, Tereyağı 109 TL

Tarım Kredi'de şahane indirim kampanyası! Familia tuvalet kağıdı 139 TL, Molfix bebek bezi 209 TL, Tereyağı 109 TL

Tarım Kredi Nisan ayına indirimle girdi. Tarım Kredi Marketleri bir çok ürünü indirimli fiyattan satıyor. İşte indirimli ürünler..



Tarım Kredi Kooperatif marketleri tarafından ürünlerin fiyatları sürekli güncelleniyor. Tarım Kredi'de indirimli ürünler açıklanmaya devam ediyor. Ramazan ayının gelmesiyle bir çok üründe indirime gidildi. Nisan ayı indirimini duyuran Tarım Kredi Kooperatif marketleri tereyağı fiyatları ve tuvalet kağıdı fiyatlarında indirim uyguladı. İşte indirim detayları...

Tarım Kredi de şahane indirim kampanyası! Familia tuvalet kağıdı 139 TL, Molfix bebek bezi 209 TL, Tereyağı 109 TL

NİSAN AYI İNDİRİMİ!

Tarım Kredi Kooperatif market zincirleri tarafından nisan ayının gelmesiyle birlikte ürünlerde indirime gidildi. İndirimli ürün fiyatlarını yakından takip eden müşteriler Tarım Kredi Kooperatif marketlerinin yolunu tuttu. 2022 yılının ağustos ayına büyük indirimler ile giriş yapan Tarım Kredi Marketleri kâr amacı gütmeyerek bugüne kadar satışlarına devam ediyor.

Tarım Kredi Kooperatif marketleri nisan ayı indirim listesini tüketicisiyle paylaştı. Artan enflasyon sonucu alım gücü düşen vatandaşlara Tarım Kredi ürünleri ilaç gibi geldi. Yapılan indirimler ile birlikte 5 litrelik ayçiçek yağı ve 32'li tuvalet kağıdı fiyatları dip fiyattan satılıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla birlikte 2022 yılının ağustos ayı ile birlikte market zincirleri arasında yer alan Tarım Kredi Kooperatifi indirim ile Nisan ayına giriş yaptı.

TEREYAĞI VE TUVALET KAĞIDI İNDİRİMİ GELDİ!

Nisan ayına özel indirim listesini paylaşan Tarım Kredi Kooperatif marketleri müşterinin ilgisini çekti. Ülkemizde yer alan en ucuz market zincirlerinden birisi olarak bilinen Tarım Kredi Kooperatifleri yeni kampanyası ile birlikte sadece tereyağı ve tuvalet kağıdında değil birçok gıda ve temel ihtiyaç ürünlerinde de indirime gitti. İşte güncel indirim detayları..
 


Geri Dön