07 / 05 / 2024

Tarım Kredi'ye vatandaş için müjdeli talimat! Ayçiçeği, zeytinyağı, şeker, un! Tüm raflarda indirim çılgınlığı...

Tarım Kredi'ye vatandaş için müjdeli talimat! Ayçiçeği, zeytinyağı, şeker, un! Tüm raflarda indirim çılgınlığı...

Tüketicilerin beklediği indirim haberini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Erdoğan, "Tarım Kredi olarak sadece ette değil, diğer ürünlerinde de şeker, un, zeytinyağı, ayçiçeği özellikle 20-30 çeşit üründe de indirime gidilecek" dedi.



Tarım Kredi ye vatandaş için müjdeli talimat! Ayçiçeği, zeytinyağı, şeker, un! Tüm raflarda indirim çılgınlığı...

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tarım Kredi Kooparatif marketlerinin kar amaçlı kurulmadığını vurgulayarak, "Fiyatları düşürün, vatandaş daha uygun fiyata alabilsin" açıklamasını yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin geçtiğimiz gün gerçekleşen Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısında, Tarım Kredi Kooperatifleri'ne ait marketlerin kar amaçlı kurulmadığını söyleyerek, fiyatların düşürülmesi talimatında bulundu. Erdoğan, Et ve Süt Kurumu'nun yaptığı yüzde 25'lik kuzu eti indiriminin dana eti içinde yapılması gerektiğini belirtmişti.

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30-35 indirimle satışa başlayacaklarını kaydeden Erdoğan "Bu, piyasaların dengesini bozanları da hizaya getirecek. Tarım Kredi olarak sadece ette değil, diğer ürünlerinde de şeker, un, zeytinyağı, ayçiçeği özellikle 20-30 çeşit üründe de indirime gidilecek. Talimatımız şu, sen kâr amacıyla çalışmayacaksın. Başa baş noktasıyla vatandaşımı koruyacaksın. Tarım Kredi Kooperatifi de bu amaçla çalışmalarınızı hızlandıracak" dedi.

MediaMarkt laptopları uygun fiyatlarla satışa sundu! Böylesi görülmedi! İşte 11 Ağustos 2022 fiyat listesi...

İkinci el otomobilde görülmemiş konfor! PTT ile aracın hasarını sorgula, kilometresini öğren

Bugün demir fiyatları düştü! Konut fiyatları ucuzlayacak mı? 11 Ağustos 2022 demir fiyatları ne kadar?


Geri Dön