29 / 04 / 2024

Tarım ve Orman Bakanı'ndan çiftçilere müjde: Bunu Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) yapacak

Tarım ve Orman Bakanı'ndan çiftçilere müjde: Bunu Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) yapacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) ürün alımıyla ilgili, TMO kendisine gelen ürünleri açıkladığı fiyattan herhangi bir zaman sınırı olmadan alacak" dedi. İşte detaylar...



Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) ürün alımına ilişkin açıklamalarda bulundu. Yumaklı, TMO'nun kendisine sunulan ürünleri belirlenen fiyattan herhangi bir zaman sınırlaması olmaksızın alacağını duyurdu. Ayrıca, bazı bölgelerde düşük fiyatlar nedeniyle diğer piyasa aktörlerinin alımdan kaçındığını ve çekimser kaldığını belirtti.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 15 Temmuz darbe girişiminin yedinci yıl dönümünde Bitik Mahallesi Muhtarı Hicabi Bitik'i ziyaret etti. Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'un önemine vurgu yaparak, bu milletin vatanı için her şeyi göze alabileceğini ve hainlere karşı durabileceğini ifade etti. Ayrıca, Muhtar Bitik'in darbe girişimi sırasında F-16'lara engel olmak için yaktığı saman balyalarının ve lastiklerin dumanının uçakların kalkışını engellediğini belirtti.


Geri Dön