05 / 05 / 2024

Tarlanızın kaplanı Same Dorando TMR! 21 Aralık 2022 Same fiyat listesi...

Tarlanızın kaplanı Same Dorando TMR! 21 Aralık 2022 Same fiyat listesi...

Son zamanlarda en çok araştırılan traktör markalarından biri olan Same'in favorisi SAME Dorado TMR fiyatları merak konusu oldu. Peki, SAME Dorando TMR fiyatları ne kadar? 21 Aralık 2022 Same fiyat listesi...



SAME Dorado TMR, mükemmel güvenilirlik ve manevra kabiliyetini birinci sınıf konfor ve modern tasarımla birleştiren bir traktör serisidir. Son zamanlarda en çok araştırılan traktör markalarından biri olan Same'in favorisi SAME Dorado fiyatları merak konusu oldu.

50 ila 100 hp arasında değişen yedi farklı güç seviyesi modeli sunan Dorado serisi, oldukça sezgisel bir makine ailesidir. Geniş bir motor, şanzıman ve teknik özellik yelpazesiyle bu traktörler, hem makineleşmeye yeni başlayan küçük çiftliklerin ihtiyaçlarına hem de orta ve büyük ölçekli işletmelerin ihtiyaçlarına mükemmel bir cevaptır. SAME Dorado traktör, ideal ağırlık dağılımı ve etkileyici yerden yüksekliği sayesinde en zorlu işlerin bile üstesinden gelebilir. Tüm görevler için mükemmel şekilde uygundur.

Tarlanızın kaplanı Same Dorando TMR! 21 Aralık 2022 Same fiyat listesi...

Dorado traktörüne güç sağlayan SDF 1000 serisi motor, maksimum makine manevra kabiliyeti için 3 silindirli ve mükemmel çekiş için 4 silindirli bir versiyonda mevcuttur. SAME'nin geleneğine uygun olarak, bu son teknoloji motorlar, özellikle tarımsal kullanım için geliştirildi ve etkileyici düşük uç torku ve yalnızca 2200 dev/dak maksimum motor hızı sunuyor. Bu tür tarımsal özellikler, bu makine sınıfında nadiren bulunur. Her silindir için ayrı enjeksiyon pompaları ile özel SDF enjeksiyonu, daha yaygın olan düşük maliyetli döner pompalardan çok daha gelişmiş bir çözümdür ve yakıt tüketimini azaltırken performansı ve verimliliği en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olur.

Özel uygulamaya bağlı olarak Dorado serisi, maksimum manevra kabiliyeti veya etkileyici çekiş ihtiyaçlarını karşılayabilecek 30 km/s azami hız şanzımanı ve 40 km/s şanzıman ile iki tekerlekten çekişli modelden oluşur. Dört tekerlekten çekişli bir versiyondan oluşur. Tüm şanzıman konfigürasyonları, tamamen senkronize 5 ve 3 vitesli şanzımanlara ve doğrudan direksiyon simidinin altında, kolla çalıştırılan kullanışlı bir mekik mekanizmasına sahiptir. Bazı modellerde bu kol, operatöre toplam 30 ileri ve 15 geri vites sağlayan bir düşük vites seçiciye de sahiptir.

Tarlanızın kaplanı Same Dorando TMR! 21 Aralık 2022 Same fiyat listesi...

Standart olarak PTO, kendi bağımsız debriyajı ile mekanik olarak seçilebilir. Standart 540rpm moduna ek olarak, hafif hizmette verimliliği en üst düzeye çıkarmak için bir ekonomi modu (540ECO) mevcuttur. Yer hızı PTO'su da sunulmaktadır. Bu, SAME Dorado traktörün dik yokuşlarda ve zorlu arazilerde, elektrikli dingilli römorklarla tam güvenlik içinde ve genel olarak tekerlek hızıyla senkronize edilmesi gereken tüm mekanizmalarla tam güvenlik içinde çekilmesini sağlar.Güvenlik için ideal bir seçim İş. traktör. Hidrolik sistem, arka lifte güç sağlamak için 42 l/dk'lık bir pompa kullanır ve modele bağlı olarak 4 yollu veya 6 yollu konfigürasyonda standart olarak gelir. İkinci pompa hidrolik direksiyon sistemine özeldir ve düşük motor hızlarında veya ana hidrolik uygulamaları kullanırken bile pürüzsüz, zahmetsiz direksiyon sağlar. Hidrolik krikoların maksimum kaldırma kapasitesi 2500 kg'dır, ancak standart olarak ek kaldırma silindirlerine sahip versiyonlarda krikonun maksimum kaldırma kapasitesi 3490 kg'dır.

Modern tarım, orta ila düşük güçlü traktörlerde bile büyük konfor gerektirir. SAME Dorado traktör, hem kabinli versiyonda hem de platformlu, arka roll barlı ve sunrooflu modeldeki konforlu kabin alanıyla bu ihtiyacı mükemmel bir şekilde karşılıyor. Bu üstün konfora katkıda bulunanlar, ayarlanabilir mekanik yaylı koltuklar, eksiksiz bir modern gösterge takımı ve sürücünün her koşulda makinenin temel işlevlerine anında erişmesini sağlayan ergonomik olarak konumlandırılmış kontrollerdir. Peki, SAME Dorando TMR fiyatları ne kadar? 21 Aralık 2022 Same fiyat listesi...


Geri Dön