28 / 04 / 2024

Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? Demir ve bakır hurda fiyatları kaç lira? 13 Aralık 2022 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? Demir ve bakır hurda fiyatları kaç lira? 13 Aralık 2022 hurda fiyat listesi 

Güncel hurda fiyatları hurda işi ile ilgilenen kişiler tarafından merakla takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta peş peşe zam gelen hurda fiyatları bu hafta düşmeye başladı. Peki hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? 13 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyatlarına geçtiğimiz hafta peş peşe zam haberleri gelirken yeni haftada hurda fiyatları gerilemeye başladı. Dğn gelen 2 TL'lik indirimin ardından hurda fiyatları düşmeye başladı. 

Demir cevheri vadeli fiyatları Çin'de, ülkede koronavirüs kısıtlamalarından bazlarının hafifletilmesi ve zor durumdaki inşaat sektörüne destekte bulunulacağına ilişkin gelen haberler ile yüzde 5'ten fazla yükseliş gösterdi. Bu durum hurda fiyatlarını da etkiledi. 

Hurdalar arasında en değerli olanları bakır ve demir hurdalar iken en çok bu iki hurdanın fiyat listesi merak ediliyor. Demir hurdalar genellikle inşaat yıkım aşamalarından sonra ortaya çıkarken, fiyatladırılması demir fiyatları üzerinden olmaktadır. Aynı şekilde bakır hurda fiyatları bakır fiyatları üzerinden hesplanmaktadır.

Peki bugün hurda fiyatları ne kadar? Hurda fiyatları kaç lira oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira oldu? Hurda fiyatları bugün kaç TL? İşte 13 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

 

 


Geri Dön