28 / 04 / 2024

Hurda fiyatlarına büyük indirim! Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? 16 Aralık 2022 fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına büyük indirim! Hurda fiyatları bugün ne kadar oldu? 16 Aralık 2022 fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün büyük indirim geldi. Bu indirim sadece bakır hurda fiyatlarına gelirken demir hurda fiyatları yatay seyrine devam ediyor. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 16 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.



Hurda fiyatları hem inşaat sektörü tarafından hem de hurda işi yapan kişiler tarafından araştırılıyor. Bugün hurda fiyatlarına büyük indirim geldi. 

Hurdalar içinde en değerli olanlar bakır ve demir hurdalardır. Demir hurdalar genellikle inşaat yıkım ve söküm işlemlerinden sonra ortaya çıkamakta. Bakır ve demir hurda fiyatları, demir ve bakır fiyatları üzerinden hesaplanmaktadır. Güncel bakır ve demir fiyatları güncel bakır ve demir hurdsa fiyatlarını belirliyor.

Son zamanlarda hurdada yaşanan arz sıkıntıları hurda fiyatlarının yatay seyretmesini sağlıyor. Bakır fiyatları bugün düşüşe geçti bu düşüş bakır hurda fiyatlarını da etkiledi. Bugün bakır hurda fiyatlarına 1 TL indirim geldi.

Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 2022 hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 16 Aralık 2022 hurda fiyat listesi.

  


Geri Dön