03 / 05 / 2024

Tasarım Çelik, uluslararası projelerle yurtdışına odaklandı!

Tasarım Çelik, uluslararası projelerle yurtdışına odaklandı!

Tasarım Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Cenani Yılmaz, 2004'ten bu yana ulusal ve uluslararası çelik yapıların projelerinde yer aldıklarını bildirdi. Tasarım Çelik son dönemde uluslararası projelerle yurtdışına odaklandı...



Çelik konstrüksiyon yapılar, endüstriyel yapılar, alışveriş merkezleri, sanat yapıları ve yapısal güçlendirme işlerini projelendirme, imalat ve montaj olarak gerçekleştirdiklerini söyleyen Tasarım Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Cenani Yılmaz, 2004'ten bu yana ulusal ve uluslararası çelik yapıların projelerinde yer aldıklarını bildirdi. Son dönemlerde yurtdışı projeler ağırlık verdiklerini dile getiren Yılmaz, "2013 yılında Kazakistan ve Belarus'da gerçekleştirilen yapılarda proje ve uygulama olarak yer aldık. Belarus'taki çalışmalarımız 2014 yılında da devam etti" diye konuştu. Ar-Ge çalışmalarına da yöneldiklerini bildiren Yılmaz, "Grup firmamız olan Cenani Mühendislik ile birlikte Ar-Ge çalışmasını tamamladığımız çelik konstrüksiyon panel evlerde seri üretime geçmeyi planlıyoruz" dedi. 


2 bin metrekare kapalı alan ekliyor Firmanın Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde 4 bin700 metrekaresi kapalı, 13 bin 900 metrekaresi açık alanda faaliyetlerini sürdürdüğünü aktaran Cenani Yılmaz, 60 kişiye istihdam sağladıklarını söyledi. Turizm, sanayi, inşaat gibi birçok sektörün projesinde yer aldıklarını belirten Yılmaz, "Geçen yılı verimli bir şekilde tamamladık. 2014 yılında da mevcut tesisimize yapımı devam eden 2 bin metrekare kapalı alanı ekleyeceğiz. Yaptığımız makine yatırımlarıyla da birçok projedeki iş ortaklığımız devam edecek" dedi. 


Dünya Sektörel Ek 


Geri Dön