05 / 05 / 2024

Taşıt almak isteyenlere Akbank'tan destek geldi! Öyle bir kampanya hazırladı ki, arabasız kimse kalmasın!

Taşıt almak isteyenlere Akbank'tan destek geldi! Öyle bir kampanya hazırladı ki, arabasız kimse kalmasın!

Araç fiyatlarındaki yükseliş birçok tüketicinin arabalarını alırken zorlanmalarına neden oldu.  Akbank müşterilerine bu konuda yardımcı olacak ve 250 bin TL’ye kadar taşıt kredisi sağlayacak.



Sıfır araç fiyatlarındaki artış nedeniyle hayallerini erteleyenler için, ikinci el piyasası alternatif bir seçenek haline geliyor. Bu durumda bile parasal bir destek gerekiyor. Akbank müşterileri için yeni bir taşıt kredisi kampanyası başlattı. Bu kampanya ile ilgili ayrıntılı bilgiye haberimizden erişebilirsiniz. Ödeme koşulları ve gerekli şartlar da haberimizde mevcuttur.

Taşıt almak isteyenlere Akbank tan destek geldi! Öyle bir kampanya hazırladı ki, arabasız kimse kalmasın!

Akbank taşıt kredisi imkanı oluşturuyor..

Yükselen sıfır araç fiyatları insanları ikinci el araç piyasasına yönlendiriyor. Bu bağlamda bankalar tarafından sunulan taşıt kredisi kampanyaları da büyük önem taşıyor. Akbank ikinci el araç alacak olan vatandaşlar için yeni bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanya, 250 bin TL'ye kadar kredi imkanı ve 48 ay vade seçeneği sunuyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

 Akbank taşıt kredisi kampanyası ile, ikinci el araba almak isteyen herkesin ihtiyacı olan finansal desteği sağlamak hedefleniyor. 250 bin TL’lik kredi imkanı sayesinde araç alımı için gereken bütçenin büyük bir kısmı karşılanabilir. 48 ay vade seçeneği bulunması da ödemelerin daha uzun süre dağıtılabilmesini sağlıyor. Akbank’ın taşıt kredisi kampanyası düşük faiz oranlarıyla da dikkat çekiyor. Bu sayede kredi geri ödemesinin daha uygun olması ve toplamda daha az faiz ödenmesi mümkün oluyor. Başvuru süreci de oldukça hızlı ve kolay şekilde tamamlanabiliyor. Başvuruda bulunmak isteyenler Akbank’ın şubelerine veya internet bankacılığı üzerinden başvurabilirler.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön