24 / 05 / 2024

Taşıt almak isteyenlere Akbank'tan destek geldi! Öyle bir kampanya hazırladı ki, arabasız kimse kalmasın!

Taşıt almak isteyenlere Akbank'tan destek geldi! Öyle bir kampanya hazırladı ki, arabasız kimse kalmasın!

Araç fiyatlarındaki yükseliş birçok tüketicinin arabalarını alırken zorlanmalarına neden oldu.  Akbank müşterilerine bu konuda yardımcı olacak ve 250 bin TL’ye kadar taşıt kredisi sağlayacak.



Taşıt almak isteyenlere Akbank tan destek geldi! Öyle bir kampanya hazırladı ki, arabasız kimse kalmasın!

Önce aracın değeri belirleniyor ardından kredi veriliyor 

Akbank'ın taşıt kredisi kampanyası, araç tutkunlarının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Bu kampanya ile araç alımı gerçekleştirmek isteyen herkes, kişisel finans ihtiyaçlarına uygun kredi imkanlarından yararlanabiliyor. Kampanyanın en dikkat çekici özelliği ise kredi limitindeki esneklik oluyor. Aracın kasko değeri 400 bin TL ile 2 milyon TL arasında değiştiğinde farklı vadelerle kredi kullanımı mümkün hale geliyor. Bu sayede kişisel finans durumu ve ödeme planına göre, kredi seçenekleri şekillendirilebiliyor.

Akbank taşıt kredisi kampanyası yüzde 2.15 faiz oranıyla sunuluyor. Kredi tutarına göre ödeme planı ve vade seçenekleri de ayrıcalıklı bir hizmet olarak karşımıza çıkıyor. 

İkinci el araba piyasasında büyük hareketlilik! Yüzde 100'e çıktı

Peugeot SUV 5008'de son dakika Mayıs fırsatı! Peugeot 5008 Mayıs fiyatı ne kadar? Araba alacaklara müjde! 

Düşük faizli 150 bin lira kredi! Dev marka bu fırsat kaçmaz diyerek detayları verdi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön