15 / 05 / 2024

Taşkent'te TOKİ konutları 1 yılda bitirilecek!

Taşkent'te TOKİ konutları 1 yılda bitirilecek!

Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergim Turan Taşkent ilçe merkezinde yapımı devam 108 Konutluk Toplu Konut şantiyesini gezdi. Turan, "İnşallah, Taşkent'e kış gelmeden, kaba inşaatını bitireceğiz" dedi.



Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergim Turan Taşkent ilçe merkezinde yapımı devam 108 Konutluk Toplu Konut şantiyesini gezdi. Başkan Ergun'a Taşkent Kaymakamı Halid Yıldız ve Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı eşlik etti. 


TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Anadolu'da yapımı devam eden Şantiyeleri ziyaret ettiklerini, yapılan yerleri ve hastane şantiyelerini ziyaret ederek, Taşkent'e geldiklerini ifade etti. Turan, "İnşallah, Taşkent'e kış gelmeden, kaba inşaatını bitireceğiz. Taşkent ufak olmasına rağmen kadim bir ilçemizdir. Tarihi çok eskidir. Bu inşaatlarımızla beraber Selçuk Üniversitesi Yüksekokul binası yapacağız. Bunun yanı sıra kentsel dönüşüm projesine de başlayacağız eskimiş bir ilçe merkezi olduğu için vatandaşlarımızın rızası dahilinde yapılacaktır, belediye başkanımızla ve kaymakam muzla istişare ettik ihalesini yaptık bir daha ki gelişimizde inşallah burada üç adet toplu konut şantiyesi olacak" dedi. 

Taşkent Kaymakamı Halid Yıldız konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Öncelikle ziyaretlerinden dolayı  TOKİ  başkanımıza teşekkür ediyoruz. 


Üç inşaatı da kısa bir zaman diliminde bitirecekleri için ve kentsel dönüşüm projesi için tekrar teşekkür ediyoruz." Taşkent Belediye Başkanı Osman Arı ise şu ifadelere yer verdi: "Taşkent'te yapımı devam eden 108 konut muhtemelen 1 yıl ıçıııde bitecek. Taşkent için bu önemli bir projedir. Yine 50 bin metre karelik bir alanda kentsel dönüşüm projemiz devam edecek. Taşkent için bu projelenil önemini biliyoruz ve TOKİ başkanımıza tekrar teşekkür ediyoruz." 


Merhaba


Geri Dön