30 / 04 / 2024

Tatar Yapı Work Up teslim tarihi!

Tatar Yapı Work Up teslim tarihi!

Firma: Tatar Yapı

Proje: Work Up

Tatar Yapı Work Up teslim tarihi 2015 yılında yapılması planlanıyor. Çırağan Sarayı'nda tanıtımı yapılan projede 7,60 metrelik tavan yüksekliği bulunuyor. Proje toplam 1.400 metrekare ofis alanına sahip.



İstanbul Finans Merkezi bölgesinde inşasına  Tatar Yapı  tarafından başlandığı Tatar Yapı  Work Up  projesi loft konseptte home - office daireler ve iş merkezi ile ofislerden oluşuyor.


Toplam 1.400 metrekare ofis alanı yer alan Tatar Yapı Work Up projesinde İstanbul Finans Merkezi'ne 5 dakikalık mesafede konumlanıyor. Proje içerisinde çift katlı özel otoparklar ve ayrıcalıklı concierge hizmetler bulunuyor.


Lansman dönemine özel olarak belirlenen fiyatlarla birlikte alternatif ödeme planları da oluşturulan Tatar Yapı Work Up projesinde 120 aya kadar anlaşmalı bankalar aracılığıyla ticari ve konut kredisi kullanılabiliyor.


Tatar Yapı Work Up teslim tarihi 2015 yılında yapılması planlanıyor. Görücüye çıkan projede metrekare fiyatı 5 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul İl'i Ataşehir'de meydana geliyor.


Tatar Yapı Work Up iletişim

Tel: 444 7 594

Web: http://www.tataryapi.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön