01 / 05 / 2024

TBS 34 Yapı Malzemeleri Mühendislik Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


TBS 34 Yapı Malzemeleri Mühendislik Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Özkorucu tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.



TBS 34 Yapı Malzemeleri Mühendislik Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Özkorucu tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.


TBS 34 Yapı Malzemeleri Mühendislik Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla,  kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer,  yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak  alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve  mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak.  2- Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus  atölye ve fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin  iç ve dış ticaretini yapmak.  3- Her türlü nalburiye işleri yapmak.  4- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,  satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  5- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt  ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa  etmek ve kiraya vermek.  6-Şirketin amacı; can ve mal güvenliğini teminen imar planlama fen sanat ve sağlık  kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı  denetimini sağlamaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ile ilgili  yasanın amir hükümlerine aynen uyar.  7- Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün  daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık  hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman, rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı, akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını  yapmak.  8- Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve  hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde  bulunabilir.  9- Her türlü katı atık yönetimi, geri kazanım konularında projeler hazırlamak,  işletilmesi, bakım ve onarımını yapmak. Atıklardan alternatif ısıtma ve  soğutma teknolojileri ve alternatif su elde etme teknolojileri geliştirilmesi,  tesisler kurulması, projelendirme ve işletilmesi işlerini yapmak.  10-şirket konusuyla ilgili her türlü mühendislik işleri yapar. 11- Seralar kurmak bu seralarda çiçek soğanları, çiçekler ve her türlü süs bitkileri  yetiştirmek.  12- Fide, fidan, tohum, yem ve katkı maddelerinin üretimini yapmak.  13- Toprak alım ve satımını yapmak.  14- Yurt içinde ve yurt dışında bahçe dizaynı ile ilgili olarak peyzaj çalışmaları  yapmak, yaptırmak. Bu konuda kullanılan malzemelerin alım, satımı, ithalat  ve ihracatını yapmak ve düzenleme kapsamı içinde proje hazırlamak,  hazırlatmak, etüd yapmak, yaptırmak, danışmanlık hizmeti vermek.  15-şirket konusuyla ilgili olarak her türlü inşaat makinelerinin yedek parça imalatını yapar.



Geri Dön