28 / 04 / 2024

Tchibo, İstiklal Caddesi Demirören Alışveriş Merkezi 'nde açıldı!

Tchibo, İstiklal Caddesi Demirören Alışveriş Merkezi 'nde açıldı!

Alman Perakende Devi Tchibo, 17 Mart Perşembe günü, yeni mağazası ile İstiklal Caddesi Demirören Alışveriş Merkezi 'nde tüketicileriyle buluşuyor



İlk kez 2005 yılında İstanbul şžişli Cevahir Alışveriş Merkezi 'nde açtığı mağazasıyla Türk tüketicisiyle buluşan ve kısa sürede yurt dışında olduğu gibi Türkiye 'de de en sevilen markalardan biri haline gelen Tchibo, lezzetiyle ünlü kahvesi ve her hafta değişen temasıyla şimdi de İstiklal Caddesi Demirören Alışveriş Merkezi 'nde ziyaretçilerinin hizmetinde! İstanbul, Ankara, İzmit, Antalya, Eskişehir, Adapazarı, Mersin, Adana, Denizli, İzmir, Tekirdağ ve Bursa 'da faaliyet gösteren mağazalarına 45 'incisini ekleyen Tchibo,   yeni mağazasıyla birlikte 12 ilde 45 mağazaya ulaşmış oldu.

Tchibo, İstiklal Caddesi Demirören Alışveriş Merkezi 'ndeki yeni mağazasının açılışına özel bir hafta süre ile sunduğu kahve indirimi ile üstün kalitedeki Tchibo kahvesini deneyimlemek isteyenler için kahve keyfini daha da lezzetli hale getiriyor. Açılışa özel bu kahve indirimi ile 17-23 Mart 2011 tarihleri arasında 1 kilogram Schattanwald – Bohnen 34 TL. yerine 27 TL. 'ye kahve severlerle buluşuyor.


Geri Dön