25 / 05 / 2024

TEB emekli promosyonlarını açıkladı! Hemen buraya bakın!

TEB emekli promosyonlarını açıkladı! Hemen buraya bakın!

Emekli maaşınızı TEB'e taşıyarak birçok avantajdan faydalanabilirsiniz. İşte bütün ayrıntılar...



EMEKLİLERE ÖZEL AYRICALIKLAR!

TEB Emekli Bankacılığı Dünyası, müşterilere sunulan ayrıcalıklarla da dikkat çekmektedir. Çağrı Merkezi, Bireysel İnternet Şubesi ve CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden yapılan EFT/Havale işlemleri masrafsız olarak gerçekleştirilebilmektedir. Ayrıca, müşterilere özel ücretsiz TEB Bonus Kart, TEB She Kart ve CEPTETEB Kredi Kartı da sunulmaktadır.

TEB ATM'lerinin yanı sıra Denizbank ve QNB Finansbank ATM'lerinden de nakit çekim yapabilen müşteriler, aylık toplamda 6.500 TL'ye kadar nakit çekim limitine sahiptirler. Ayrıca, emekli maaş müşterileri için öncelikli hizmet sunan özel bir Çağrı Merkezi Hattı da bulunmaktadır.

TEB Emekli Bankacılığı Dünyası, müşterilere sunduğu avantajlarla da öne çıkmaktadır. Emekli maaş müşterilerine özel indirimli faiz oranlarıyla ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi kullanabilme imkanı sunulmaktadır. Ayrıca, gelir belgesi gerektirmeyen özel sigorta paketleri ve avantajlı günlük faiz oranlarıyla birikim yapabilecekleri Marifetli Hesap da müşterilere sunulan diğer imkanlar arasında yer almaktadır.

TEB emekli promosyonlarını açıkladı! Hemen buraya bakın!

Yeni emekli olacaklar da TEB'in avantajlarından faydalanabilirler. SGK ve Bağkur'dan emekli olacak müşteriler, emeklilik başvurularında banka tercihini "Türk Ekonomi Bankası" olarak belirtmelidirler. Emekli Sandığı'ndan emekli olacak müşteriler ise çalışmak istedikleri banka olarak "Türk Ekonomi Bankası"nı tercih etmelidirler.

Emekli maaşını TEB'e taşımak isteyen müşteriler için başvuru işlemleri oldukça kolaydır. TEB şubelerine veya CEPTETEB Mobil uygulaması üzerinden başvuru yapılabilir. Ayrıca, Bireysel İnternet Şubesi kanalıyla da maaş taşıma işlemi gerçekleştirilebilir.

TEB, müşterilerinin emekli maaşlarını TEB'e taşıyarak birçok ayrıcalıktan ve avantajdan faydalanmalarını sağlamaktadır. Emekli müşterilerin, TEB'in sunduğu imkanları değerlendirerek hayatlarını kolaylaştırmaları mümkündür.

Ziraat Bankası'ndan son dakika müjdesi!
İş Bankası'ndan anında kredi imkanı! 
Aile Bakanlığı'ndan çocuklu ailelere müjde! Hemen buraya bakın, bu fırsat kaçmaz!

Geri Dön