19 / 05 / 2024

TEB kesenin ağzını açtı! Herkese tam 2 bin TL hediye edecek! Son tarih 30 Haziran!

TEB kesenin ağzını açtı! Herkese tam 2 bin TL hediye edecek! Son tarih 30 Haziran!

Gıda fiyatlarının yükselmesi ve alım gücünün düşmesi nedeniyle vatandaşların gıdaya ulaşımda zorluk yaşadığı günümüzde TEB’den herkesi sevindirecek bir haber geldi. TEB, şartlara uyanlara 2 bin TL değerinde Migros hediye çeki dağıtacağını duyurdu.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanya 01 Haziran 23 – 30 Haziran 23 tarihleri arasında geçerlidir.

  • Çifte Kazandıran CEPTETEB’e Davet Kampanyasından yararlanmak için CEPTETEB Mobil uygulamasından alacağınız size özel davet kodunuzla arkadaşlarınızı CEPTETEB`li yapmanız gerekmektedir.

  • Davet kodunuzu CEPTETEB İnternet Şube'si ya da CEPTETEB Mobil uygulamasına giriş yaparak kampanyalar sayfasından alabilirsiniz.

TEB kesenin ağzını açtı! Herkese tam 2 bin TL hediye edecek! Son tarih 30 Haziran!

CEPTETEB Mobil uygulaması ve CEPTETEB İnternet Şubesi’nden alacağınız davet kodunu, ilk defa CEPTETEB’li olacak arkadaşlarınız ile paylaşmanız gerekiyor. Davet kodunu paylaştığınız arkadaşlarınızın da CEPTETEB Mobil uygulaması veya http://www.cepteteb.com.tr internet sitesinde bulunan Müşteri Ol başvuru formunu doldururken “Davet Kodu“ alanına size ait davet kodunu girmesi gerekmektedir.

Kampanya süresince, size özel davet kodunu paylaşarak CEPTETEB’li olmasını sağlayacağınız arkadaşınız vasıtasıyla kampanyadan maksimum 10 (on) defa faydalanarak 10 arkadaşınızı CEPTETEB'li yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra, kampanya boyunca 10 tane 200 TL değerinde Migros Hediye Çeki, toplamda maksimum 2 bin TL değerinde Migros Hediye Çeki kazanabilirsiniz.

Sizin gönderdiğiniz davet kodunu sayesinde başvuru formu dolduran her bir arkadaşınızın hesabı açıldığı zaman CEPTETEB’li olacak ve size bir tane 200 TL değerinde Migros Hediye Çeki kupon kodunu SMS ile göndereceğiz. Edinim sonrası bilgi SMS gönderimleri 24 saate kadar gecikmeli olabilir.                   

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Garanti BBWA az önce duyurdu! Garanti Bonus müşterilerinin hesabına para yatacak!

İş Bankası’ndan İşCep’i kullanlara tam 500 TL indirim!

BİM’de ayaklı kek tabağı 70 TL’ye, kek/börek fanusu 39,50 TL’ye, banyo taburesi 45 TL’ye düştü!


Geri Dön