22 / 05 / 2024

TEB müşterilerinin cebi para dolacak! Bu tarihe kadar 600 TL’nizi alın!

TEB müşterilerinin cebi para dolacak! Bu tarihe kadar 600 TL’nizi alın!

TEB, yine müşterilerinin yüzünü güldürecek bir kampanyayla geri döndü. Otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine 600 TL’ye kadar iade edeceğini duyuran TEB, kampanyaya ilişkin detayları ve son katılım tarihini paylaştı.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanya 4 Nisan 2023 – 30 Eylül 2023 tarihlerinde TEB vadesiz hesabınızdan yeni verilecek olan otomatik ödeme fatura talimatları için geçerli olacak.

  • Kredi kartından verilen otomatik fatura ödemeleri kampanya kapsamında sayılmayacak.

  • Kampanya kapsamında otomatik ödeme talimatı verilen faturaların kredi kartından ödenmesi halinde iade yansıtılmayacak.

  • Kampanya şartlarını yerine getirenler kampanya katılım tarihinden itibaren 30 Eylül 2023 tarihine kadar her ay 400 TL ve üzeri fatura ödemesinin yapılması halinde ayda 100 TL, kampanya süresinde toplamda en fazla 600 TL iade kazanabilecek.

  • Kampanya kapsamında geri ödeme kazanabilmek için yeni verilecek olan faturaların ilgili ay tahsilat toplamının en az 400 TL ve üzeri olması gerekecek.

TEB müşterilerinin cebi para dolacak! Bu tarihe kadar 600 TL’nizi alın!

  • Kampanya çerçevesinde minimum iki tane yeni fatura talimatı verilmesi gerekecek.

  • Söz konusu kampanya doğrultuşunda talimat vermek istediğiniz vadesiz mevduat hesabınızın açık ve kullanılabilir olması gerekecek.

  • TEB müşterileri kendi adına kayıtlı olmayan faturalar için de otomatik ödeme talimatı vererek kampanyaya katılabilecek.

Katılımın gerçekleştiği ayın 25’nci günü sonrası aktif hale gelen talimatlar için iade tutarı yansıtılmayacak. Sonraki aylarda şartların yerine getirilmesi durumunda iadeye hak kazanılacak.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Akbank bu parayı almanız için bugünün son olduğunu duyurdu!

Ziraat Bankası ve Vodafone müşterilerinin hesabına tam bu kadar para yatacak!

Yapı Kredi’den bayram hediyesi! 500 TL’yi hemen hesabınızdan çekin!


Geri Dön