03 / 05 / 2024

TEB ve DYO işbirliğiyle tüketicilere boya kredisi verilecek

TEB ve DYO işbirliğiyle tüketicilere boya kredisi verilecek

Türk Ekonomi Bankası (TEB) ile DYO arasında sağlanan işbirliği çerçevesinde tüketicilere boya kredisi verilecek



DYO Genel Müdürü Serdar Oran, dış cephe ve ısı yalıtımı için yüzde 0.99 faizle, 24 ay vadeli sağlanacak olan boya kredisiyle ilgili şu bilgileri verdi:
"DYO'nun 444 0 396 numaralı çağrı merkezine başvuran tüketicilere uygulama bayilerimiz tarafından ekspertiz ekipleri gönderilecek. Keşiflerde kredi miktarı tespit edilip bankaya bildirilecek. Herhangi bir masrafın alınmayacağı bu sistemde tüketicilerden sadece ferdi kaza sigortası yapmaları istenecek."
Yaşar Topluluğu Boya ve Kimya Grubu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı da Türkiye'de boya tüketimini artırmayı amaçladıklarını söyledi.
Milliyet

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Üç yılda yüzde 15 büyürüz, 550 milyon TL ciroyu buluruz

Türkiye'de boya tüketimini artırmayı hedeflediklerini belirten Yaşar Topluluğu Boya ve Kimya Grubu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, DYO'nun bölgesel bir güç haline geldiğini, toplamda 350 milyon liraya yaklaşan cirosuyla Avrupa'nın sayılı boya üreticileri arasında bulunduğunu söyledi.

Yiğitbaşı, hedeflerinin üç yıl sonra yıllık ortalama yüzde 15 reel büyüme ile 550 milyon TL ciroya ulaşmak olduğunu söyledi. Çeşme Altın Yunus Oteli'nde gerçekleştirilen 'İş Ortakları Toplantısı'nda konuşan Yiğitbaşı, vurguladı. boya sektöründe yılın ilk yarısında bir miktar küçülme olacağını, ancak daha sonra sektörün toparlanarak yılı 2008 seviyelerinde kapatmasını beklediklerini belirtti.

Toplantıda konuşan Yaşar Topluluğu Onursal Başkanı Selçuk Yaşar, DYO 'da yeni bir dönemin başladığını belirterek, "Türkiye'de markalar tarihine bakarsanız konsantrasyon becerisini kaybetmiş liderlerin elinde nice markaların yok olduğunu görürsünüz. Önemli olan markayı yaşatmak ve liderlik çizgisinde tutmaktır" dedi.

Yaşar Topluluğu İcra Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Aktaş, artık gelecekle ilgili iş yapma zamanı" diye konuştu.

TEB'den boya kredisi

DYO Genel Müdürü Serdar Oran, DYO ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) arasında kredi protokol imzalandığını belirterek, şu bilgileri verdi: "Protokol çerçevesinde, dış cephe ve ısı yalıtımı için tüketicilere yüzde 0.99 faizle 24 ay vadeli boya kredisi sağlanacak. Yarından itibaren başlayacak uygulama kapsamında tüketicilerden hiçbir masraf alınmayacak. Sadece ferdi kaza sigortası yaptırmaları istenecek."
Hürriyet


Geri Dön