28 / 04 / 2024

TEB'den yeni kampanya sürprizi! 1 Ocak 2023'te son bulacak!

TEB'den yeni kampanya sürprizi! 1 Ocak 2023'te son bulacak!

Türkiye'nin en ünlü bankalarından biri olarak bilinen TEB'den yeni bir müjde geldi. 1 Ocak 2023'e kadar vaktiniz var! Hemen bakın! Kampanya detayları nelerdir? İşte tüm detaylar... 



Türkiye'nin en ünlü bankalarından biri olarak bilinen TEB'den yeni bir müjde geldi. TEB, bu ayın başlarında ana kampanyasının detaylarını resmi internet sitesinde açıkladı. TEB Axess'e göre kampanya 31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek. TEB, kampanyanın tüm detaylarını Axess internet sitesinde duyurdu. Yukarıdaki kampanyanın adı " TEB’den Yılbaşı Market ve Gıda Harcamalarınıza Toplam 100 TL İndirim!" oldu.
TEB, kampanyanın detaylarını şu cümleyle açıkladı: 

" TEB Banka Kartlarınız ile 23 Aralık -1 Ocak tarihleri arasında market, kasap, manav ve şarküteride tek seferde 300 TL ve üzeri her market harcamanıza 25 TL, toplam 100 TL indirim fırsatını kaçırmayın!" 

Kampanya detayları nelerdir? İşte tüm detaylar... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön