14 / 05 / 2024

TEB’ten istisnasız herkese 2.000 TL! CEPTETEB kullanıcılarının ay sonuna kadar 2.000 TL alacak!

TEB’ten istisnasız herkese 2.000 TL! CEPTETEB kullanıcılarının ay sonuna kadar 2.000 TL alacak!

TEB’ten tüm müşterilerine sevindirecek bir haber geldi. Düzenlediği kampanyayla CEPTETEB mobil uygulamasını kullanan müşterilerinin 2 bin TL kazanacağını paylaşan TEB, kampanyaya yönelik detayları ve katılım koşullarını paylaştı.



KAMPANYA DETAYLARI

  • Kampanya 01 Haziran – 30 Haziran 23 tarihlerinde geçerlidir.

  • Çifte Kazandıran CEPTETEB mobil uygulamasına davet Kampanyasından faydalanmak için CEPTETEB Mobil uygulamasından alacağınız size özel davet kodunuzla arkadaşlarınızın CEPTETEB`li olmasını sağlamanız gerekmektedir.

  • Davet kodunuzu CEPTETEB İnternet Şube'si veya CEPTETEB Mobil uygulamasına girerek kampanyalar sayfasından alabilirsiniz.

TEB’ten istisnasız herkese 2.000 TL! CEPTETEB kullanıcılarının ay sonuna kadar 2.000 TL alacak!

  • CEPTETEB Mobil uygulaması ve CEPTETEB İnternet Şubesi’nden alacağınız davet kodunu, ilk defa CEPTETEB’li olacak yakınlarınızla paylaşmanız gerekiyor. Davet kodunu paylaştığınız yakınlarınızın da CEPTETEB Mobil uygulaması ya da http://www.cepteteb.com.tr’de yer alan Müşteri Ol başvuru formunu doldururken “Davet Kodu“ bölümüne size ait davet kodunu girmesi gerekmektedir.

  • Kampanya süresince, size özel davet kodunu paylaşarak CEPTETEB’li olmasını sağlayacağınız arkadaşınız vasıtasıyla kampanyadan en fazla 10 (on) defa yararlanarak toplam 10 arkadaşınızı CEPTETEB'li yapabilir ve kampanya süresince 10 adet 200 TL değerinde Migros Hediye Çeki, toplamda en fazla 2 bin TL değerinde Migros Hediye Çeki kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

  • Söz konusu kampanya kodları 2.500 adet ile sınırlı olacaktır.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Denizbank az önce açıkladı! Bu tarihe kadar adınıza geri ödemesiz para yatacak!

QNB Finansbank’tan son çağrı! Adınıza yatırılacak bu parayı hemen almanız istendi!

BİM’de Fakir çay makinesi 599 TL’ye, Kumtel ankastre set 4.399 TL’ye, buzluk termos 599 TL’ye düştü!


Geri Dön