01 / 05 / 2024

Apple kullanıcıları bu habere çok sevinecek! AirPods Pro 2 06 Eylül 2022 fiyat listesi

Apple kullanıcıları bu habere çok sevinecek! AirPods Pro 2 06 Eylül 2022 fiyat listesi

Apple aylardır beklenen o haberi duyurdu. Apple’ın yeni harikasını sizler için araştırdık.. Aplle kullanıcılarının vazgeçilmezi olan AirPods Pro 2, önceki modele benzer yönleri ile Aktif Gürültü Önleme özelliğine sahip olacak ve ayrıca bir Şeffaflık Modu sunacak.



 Ayrıca, merakla beklediğiniz ikinci nesil AirPods Pro'nun pil ömründe de yapılan çalışmlarda çok daha uzun kullanım süresi sizleri bekliyor.

Apple, bu hafta sonunda en yeni harikası iPhone 14 serisini tüketiciye  tanıtmaya hazırlanıyor. Bunun yanısıra , yeni akıllı telefon serisinde yapılan çalışmların yanında şirket, sonunda ikinci nesil AirPods Pro kulaklıklarını da tanıtması bekleniyor.Edindiğimiz bilgilere göre,ilk haber Bloomberg yazarı Mark Gurman’ın Power On bülteninden geldi. Apple hız kesmeden devam ettiği yenilikleri ile birlikte , 7 Eylül’de dört yeni iPhone modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu büyük lansman Ipone ve airpods’un sırasında markanın 10. nesil iPad’in yanı sıra yeni iPad Pro 2022 ve Apple Watch 8 Serisini de duyurması bekleniyor. Ancak alınan bilgilere  göre şirket AirPods Pro 2‘yi de piyasaya sürmeyi planlıyor.


Geri Dön