19 / 05 / 2024

Tece-Davultepe havzasında kanalizasyon çalışmalarına başlandı!

Tece-Davultepe havzasında kanalizasyon çalışmalarına başlandı!

MERSİN Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı MEŞKİ Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülen Tece-Davultepe havzası kanalizasyon ana kolektörleri, terfi hatları, terfi merkezi ve kanalizasyon şebekesinin çalışmaları hızla devam ediyor.



MERSİN Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı MEŞKİ Genel Müdürlüğü tarafından sürdürülen Tece-Davultepe havzası kanalizasyon ana kolektörleri, terfi hatları, terfi merkezi ve kanalizasyon şebekesinin çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Batı Havzası Kanalizasyon Ana Kolektörleri, Terfi Hatları, Terfi Merkezleri ye Kanalizasyon Şebekesi İnşaatı kapsamında bulunan ve çapları 300 mm ile 1.200 mm arasında değişen 52 kilometre boru hattının bugüne kadar 20 kilometrelik kısmı döşenmiştir" dedi. 


İMALAT HIZLA SÜRÜYOR

Söz konusu işte 90 personel ve 17 iş makinesi ile imalatların tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Başkan Kocamaz "Davultepe Vatan Caddesi ve Davultepe Söğütlüpınar'da 300'lük, Davultepe Kamer Sokak'ta 500'lük, 75. Yıl Mahallesi'nde 700'lük ve Akdeniz Mahallesi'nde 1.200'lük boru hattı imalatları devam etmektedir" dedi. 


Sabah Mersin eki


Geri Dön