07 / 05 / 2024

Tefal Yoğurtçum II yoğurt yapma makinesi ne kadar? Yoğurt yapma makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tefal Yoğurtçum II yoğurt yapma makinesi ne kadar? Yoğurt yapma makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tefal Yoğurtçum II yoğurt yapma makinesiyle artık evde yoğurt yapmak hem daha eğlenceli hem de daha kolay! Tefal Yoğurtçum II yoğurt yapma makinesine ne kadar? Tefal 2022 fiyat listesi..



Tefal Yoğurtçum II yoğurt yapma makinesiyle artık evde yoğurt yapmak hem daha eğlenceli hem de daha kolay!. Tam 8 kavanoz yoğurt yapma kapasiteli Tefal Yoğurtçum II yoğurt yapma makinesiyle artık herkes sağlıklı beslenmeye bir adım daha yakın.

Covid-19 pandemisiyle herkes evde daha sağlıklı besinler hazırlamaya başladı. Siz de bu kişilerden biriyseniz Tefal La Yaourtiere Yoğurtçum II yoğurt yapma makinesi tam size göre.Tefal 2022 fiyat listesi..

Tefal Yoğurtçum II yoğurt yapma makinesi ev yapımı yoğurt yapma konusunda ev hanımlarına büyük kolaylık sağlıyor. Tefal Yoğurtçum II, LCD ekranı sayesinde daha kolay kontrol olanağı sunuyor.1 Eylül 2022 fiyat listesi..

Tefal Yoğurtçum II ile ev yapımı doğal yoğurtlarınızı ve süzme yoğurtlarınızı kolayca hazırlayın.

LCD ekran sayesinde istediğiniz pişirme programını ve pişirme süresini seçin, gerisini makinenize bırakın. 125 ml kapasiteli 8 kavanoz ev yapımı yoğurt ya da 1 litre süzme yoğurt hazırlayın. İki otomatik programı pişirmenin sonunda otomatik olarak kapanarak ekstra konfor sağlar.

KOLAY TEMİZLİK

Şeffaf kapak pişirme esnasında gözlem yapabilmenize ve optimum görünürlüğe izin verir. Farklı lezzetlerde tarifler içeren 10 tariflik tarif kitabı ürün kutusunun içine dahildir. Bulaşık makinesinde yıkanabilir 8 cam kavanoz ve süzme yoğurtlarınız için 1 litrelik yoğurt kabı aksesuarının temizliği oldukça kolaydır.

PEKİ TEFAL YOĞURTÇUM II YOĞURT YAPMA MAKİNESİ NE KADAR?


Geri Dön