27 / 04 / 2024

Tek Yapı Yakacık Life iletişim!

Tek Yapı Yakacık Life iletişim!

Firma: Tek Yapı İnşaat

Proje: Yakacık Life

İstanbul Anadolu Yakası Kartal Yakacık'ta Tek Yapı tarafından inşa edilen Tek Yapı Yakacık Life iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Yakacık Life fiyatları 150 bin liradan başlıyor...



3 bin 350 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan ve 1+1, 2+1 ile 3+1 daire seçeneklerinden meydana gelen Tek Yapı  Yakacık Life  projesinde toplamda 67 daire yer alıyor. 


Konut büyüklüklerinin 50 metrekareden başlayıp 117 metrekareye kadar yükseldiği Tek Yapı Yakacık Life projesi teslimleri 2014 Ocak ayında gerçekleştirilecek.


Yarın temelinin atılacağı Tek Yapı Yakacık Life iletişim bilgilerine göre proje, Yakacık'ta konumlandırılıyor. Projenin satış ofisi proje alanında yer alıyor.


İçinde; yüzme havuzu, kamelyalar, güvenlik ve spor salonu ve daha bir çok sosyal olanağın bulunduğu projede, otopark, güvenlik ve benzeri sosyal imkanlar da yer alıyor.


Tek Yapı Yakacık Life iletişim!


Tek Yapı Yakacık Life iletişim bilgilerine göre projeye 0216 377 73 33 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


Tek Yapı Yakacık Life fiyat!


Projede yer alan 1+0 konutların fiyatları 150 bin liradan başlıyor. Tek Yapı Yakacık Life projesinde ödemeler ister peşin, ister banka kredisi ile gerçekleştirilebiliyor. Projede banka kredisi imkanından yararlanmak için toplam konut bedelinin yüzde 25'i ödeniyor.


Tek Yapı Yakacık Life projesinde toplamda 3 blok bulunuyor.


Tek Yapı Yakacık Life iletişim;


Telefon:0216 377 73 33

Web Adresi: tekyapiinsaat.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön