02 / 05 / 2024

Tekbir İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Parsel 13 Şubesi açıldı!

Tekbir İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Parsel 13 Şubesi açıldı!

Tekbir İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Parsel 13 Şubesi, Mehmet Ekşi tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi'nde kuruldu.



Tekbir İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Parsel 13 Şubesi, Mehmet Ekşi tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta kuruldu. 


Tekbir İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Parsel 13 Şubesi iş konusu; Şirket denizde ve karada her türlü inşaat malzemeleri gıda maddeleri demir ve alüminyum doğrama ve bunlarla ilgili her türlü makina ve techizatını alır,satar,tamiratını yapar ithal ve ihraç eder inşaat beyaz eşya ve bu konularda altyapıüstyapı inşaat müteahhitliği ve inşaat ile ilgili taahhüt işleri yapar. Konusu ile ilgili hususi ve resmi ihalelere girmek teminat vermek ve geri almak ipotek ve ipotek tesis etmek. Şirket maksat ve konusunu gerçekleştirmek üzere ayrıca irtifak intifa sükna hakları ile medeni kanununun hükümleri gereğince ayni ve gayri maddi hakları ile ilgili her çeşit intizami ve tasarrufi işlemler yapar. Gayri menkuller üzerinde mükellefiyetli ve mükellefiyetsiz tasarruflarda bulunur her türlü menkul ve gayri menkulleri kiralayabilir, kiraya verebilir üzerinde ipotek tesis edebilir ve satın alabilir. Şirket gayesine ulaşabilmesi için inşaa edilen gayri menkuller üzerinde kat mülkiyeti tesisi cins tashihi yaptırılması tapu ve belediyede gerekli bilcümle muamelelerin ifası şirkete ait bilumum gayri menkuller üzerinde her nevi ipotek tesisi ve fekki ile şirkete borçlu üçüncü şahıslara ait gayri menkulleri üzerinde her türlü ipotek tesisi ve fekki. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Geri Dön