Sektörel

Tekfen İnşaat, Suudilerden yeni ihale aldı

Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. Saudi Aramco'dan boru hattı projesi aldığını açıkladı. Proje bedelinin yaklaşık 212 milyon dolar olduğu belirtildi.

 

 

Tekfen Holding iştiraki, dünyanın en büyük enerji şirketlerinden biri olan Aramco'dan ihale aldığını açıkladı. Yapılan açıklama kapsamında, proje bedelinin yaklaşık 212 milyon dolar mertebesinde olduğu öngörülüyor. Projenin 40 ay sürede tamamlanması amaçlanıyor.

Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. Saudi Aramco'dan boru hattı projesi aldığını açıkladı. Proje bedelinin yaklaşık 212 milyon dolar olduğu kaydedildi. 

 

bloomberght.com'da yer alan içeriğe göre; Tekfen Holding'ten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamaya göre Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş., Aramco'dan Suudi Arabistan'da "Package-16 MGSE III: Jeddah Cluster" boru hattı projesini mühendislik, tedarik ve kurulum işleri olarak üstlenmek üzere ihaleyi kazandığı bildirimini aldı.

Açıklamaya göre proje bedelinin yaklaşık 212 milyon dolar mertebesinde olduğu öngörülüyor. Projenin 40 ay sürede tamamlanması hedefleniyor.

Tekfen İnşaat, Suudi Arabistan’da 235 milyon dolarlık ihale aldı...

Tekfen İnşaat Katar'da 450 milyon dolarlık ihale kazandı!

Tekfen Holding, Florya Gayrimenkul'deki paylarını Folkart'a sattı!

Tekfen Holding'in Kazakistan'da tadilat ve inşaat işleri yapmak için anlaştı!