18 / 05 / 2024

Tekirdağ Belediyesi spor tesisleri yapmalı!

Tekirdağ Belediyesi spor tesisleri yapmalı!

Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kaya, amatör kulüplerin başarıya ulaşması için imkanların arttırılması, kulüplere destek olunması gerektiğini ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin tesisleşmeye önem vermesini istedi.



Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kaya, amatör kulüplerin başarıya ulaşması için imkanların arttırılması ve kulüplere destek olunması gerektiğin vurgu yaparak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin tesisleşmeye önem vermesini istedi. 


Kaya,Tkirdağ'da 80 kulübün bulunduğunu ancak tesisi sayısının istenilen düzeyde olmadığını söledi. Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kaya, "Tekirdağ'ın popüler sporu futboldur."sözleriyle de Tekirdağ'da en sevilen sporun futbol olduğunun altını çizdi. Tekirdağ merkezde acil olarak sentetik çim sahaya ihtiyaç var. Maliyeti 1-2 milyon civarında... Gerekli arsa var. Planda hazır. Eeee,ne duruyorsunuz? Yoksa burada da incelemede misiniz?

 

AK PARTİ DE ÖZLEM YEMİŞÇİ SESLERİ 


Tekirdağ AK Parti teşkilatı Ankara'ya çağrıldı. Çağrılanlar arasında Tekirdağ İl Başkanı,11 ilçe başkanı,kadın ve gençlik kolları başkanları vardı. Ankara'da bu ekibi,Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop,İzmir Milletvekili Nükhet Otar ve eski teşkilat başkanlarından İstanbul MilletvekiliEkrem Erdem karşıladı. Ekip, sorulan sorulara yanıt verdi. En çok öğrenilmesi istenen soru,'kimi milletvekili görmek istiyorsunuz?'şeklindeydi. Bu arada Tekirdağ'dan giden ekip kendi arasında da değerlendirmede bulundu. Ekipten çıkan istekler,'adaylar teşkilat kökenli ve halkın içinden olsun.Bürokrasiden aday istemiyouz. Deneyimli isimler listelere konsun.Eski vekilimizi istiyoruz.' Şeklindeydi. 


Dillendirilen isimlerin başında da Özlem Yemişçi,Eyüp Kanar,Ali Gümüş ve Oktay Dede ön sıralarda yer aldı.bu sokağa çözüm bulun.. Çınarlı Mahallesi,kaçak yapılarla dolu... Yeniden yapılanma gerekiyor. Buna 'kentsel dönüşüm 'deniyor. Ancak mevcut durumda bir çok sorunlar yaşanıyor. Bunlardan birisi de Çağatay Sokak'da... Burası çıkmaz bir sokak.... Ancak sorun çözülmezse,' içinden çıkılmaz bir sokak' olmaya aday. Buraya ambulans ve itfaiye giremez olacak. Konu Büyükşehir ve Süleymanpaşa Belediyesi'nden uzmanlara iletilmiş. Peki neden çözülmüyor? Birilerinin çıldırması mı bekleniyor? Bu sokağa çözüm bulun! 


Habertrak Gazetesi


Geri Dön