23 / 07 / 2024

Tekirdağ Belediyesi spor tesisleri yapmalı

Tekirdağ Belediyesi spor tesisleri yapmalı

Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kaya, amatör kulüplerin başarıya ulaşması için imkanların arttırılması, kulüplere destek olunması gerektiğini ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin tesisleşmeye önem vermesini istedi.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Malkara Belediyesi Tekirdağ'da kafe, lokanta, düğün salonu ve 16 arazi satacak!

Tekirdağ Malkara Belediyesi, Tekirdağ ili, Malkara ilçesinde yer alan 16 adet arazi ile 1 adet kafeteryayı satıyor. Peki Malkara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Tekirdağ Belediyesi 14 arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere büyük müjde!

Tekirdağ İli Saray Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Küçükyoncalı, Osmanlı ve Sofular mahallerinde yer alan 14 adet arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

İstanbul BBSK, dünya Şampiyonu sporcularına evlerini teslim etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (İstanbul BBSK), Dünya Şampiyonu sporcularına KİPTAŞ’ın “Pendik Yeşilce Aydos Evleri” projesindeki konutlarını teslim etti. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Tekel Fabrikası imar açıklaması! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, ilde bulunan Tekel Fabrikası'nın imar planına ilişkin yazılı açıklamada bulundu. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 2021'de kira fiyatlarına zam yapmayacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele çerçevesinde belediyeye ait kiracıların kira ücretlerine zam yapmayacak.

Diyarbakır Bağlar Belediyesi çok amaçlı spor tesisi yaptırıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçeye modern ve çok amaçlı spor tesisi kazandırmak için düğmeye bastı.  Yeni spor tesisin inşaatının 20 ayda tamamlanması bekleniyor.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden spor yatırımı hamlesi!

Süleymanpaşa Belediyesi, 30 farklı spor tesisi ve sosyal tesis projesi ile ilgili çalışmalarına hız verdi. Proje aşaması tamamlanan tesisler için birer birer düğmeye basılıyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Tekirdağ Limanı açıklaması!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ Limanı (Ceyport) ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Çalışmalarına devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından 2020 yılı devam eden, planlanan ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Manisa Gördes'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle ilçede inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesini son sürat sürdürüyor.

Tekirdağ Belediyesi spor tesisleri yapmalı Haberi

Tekirdağ Belediyesi spor tesisleri yapmalı

Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kaya, amatör kulüplerin başarıya ulaşması için imkanların arttırılması ve kulüplere destek olunması gerektiğin vurgu yaparak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin tesisleşmeye önem vermesini istedi. 


Kaya,Tkirdağ'da 80 kulübün bulunduğunu ancak tesisi sayısının istenilen düzeyde olmadığını söledi. Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Kaya, "Tekirdağ'ın popüler sporu futboldur."sözleriyle de Tekirdağ'da en sevilen sporun futbol olduğunun altını çizdi. Tekirdağ merkezde acil olarak sentetik çim sahaya ihtiyaç var. Maliyeti 1-2 milyon civarında... Gerekli arsa var. Planda hazır. Eeee,ne duruyorsunuz? Yoksa burada da incelemede misiniz?

AK PARTİ DE ÖZLEM YEMİŞÇİ SESLERİ 


Tekirdağ AK Parti teşkilatı Ankara'ya çağrıldı. Çağrılanlar arasında Tekirdağ İl Başkanı,11 ilçe başkanı,kadın ve gençlik kolları başkanları vardı. Ankara'da bu ekibi,Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop,İzmir Milletvekili Nükhet Otar...