27 / 04 / 2024

Teknik Yapı 2011'de Kartal'da yeni projeye başlayacak!

Teknik Yapı 2011'de Kartal'da yeni projeye başlayacak!

Teknik Yapı da 2011 yılına erken projeyle girecek. Teknik Yapı’dan yapılan açıklamaya göre yeni projelerinin önümüzdeki yıl şubat ya da mart ayı başlarında yine Kartal bölgesinde başlayacağı belirtilerek “Her yı



Teknik Yapı da 2011 yılına erken projeyle girecek. Teknik Yapı’dan yapılan açıklamaya göre yeni projelerinin önümüzdeki yıl şubat ya da mart ayı başlarında yine Kartal bölgesinde başlayacağı belirtilerek “Her yıl yeni projelerimiz gündeme geliyor. Ancak bu sefer 2011’in hemen başlarında tanıtımı yapılacak” denildi. Teknik Yapı’nın Yönetim Kurulu ve İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, sektördeki canlılığın önümüzdeki yıl daha da artmasının beklendiğini söylemişti.

Teknik Yapı, son olarak Samandıra’da inşa ettiği Evora Projesi’ni satışa sunmuştu. 432 daireden oluşan projede daire fiyatları, 77 bin lira ile 244 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. 30 ayda tamamlanması planlanan Evora projesi 4 bloktan oluşuyor.  Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde 4 ayrı tip ve 12 farklı içyapıdan oluşan toplam 432 dairenin tiplerinin tümü, 4 farklı cepheye bakacak şekilde düzenlenmiş bulunuyor.  Yüzde 1 peşinat ve 120 ay vade seçeneği sunulan Evora’da değişen peşinat tutarına göre 48 aya kadar sıfır faiz seçeneği de sunuluyor. Nazmi Durbakayım, Teknik Yapı olarak son 3 yıldan beri arsa satın alma yoluyla projeleri geliştirmeyi yeğlediklerini belirtti.
Star


Geri Dön