05 / 05 / 2024

Teknik Yapı kampanyasında peşinat teslimde+taksitlere erteleme veya yüzde 10 indirim!

Teknik Yapı kampanyasında peşinat teslimde+taksitlere erteleme veya yüzde 10 indirim!

Teknik Yapı'nın sunduğu kampanya kapsamında daire almak isteyenler, peşinatı daire tesliminde, kredi taksitlerini de 6 ay sonra ödemeye başlayacak. Alternatif isteyenler ise yüzde 10 indirimden faydalanacak




Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Deluxia Dragos projelerinde yer alan daireler için üç büyük avantajdan oluşan seçenekler sunuyor. 


Kampanya kapsamında daire almak isteyenler, peşinatı daire tesliminde, kredi taksitlerini de 6 ay sonra ödemeye başlayacak. Alternatif isteyenler ise yüzde 10 indirimden faydalanacak Metropark Teknik Yapı'dan yeni yıl hediyesi 3 büyük avantaj ile geliyor, İstanbul'un en büyük konut projesi, Anadolu yakasında yükselen yeni bir şehir EVORA İSTANBUL, Teknik Yapının Avrupa Yakası'na taşıdığı konfor ve kalitenin simgesi METROPARK ve konfor ve kalitenin premium hayata dönüştüğü DELUXIA DRAGOS'a yeni yılın ilk talih kuşu kondu. 


Evora İstanbul'dan daire almak isteyenler; PEŞİNATI DAİRE TESLİMİNE ve kredi TAKSİTLERİNİ İSE 6 AY SONRAYA öteleyebilecek. Vade avantajı dışında fiyat fırsatı arayanlara ise YÜZDE 10 İNDİRİM olanağı sunulacak. 


Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, başlayan yeni kampanya ile hem oturum hem de yatırım amaçlı daire almak isteyenlerin finansal yükünü azaltmayı amaçladıklannı ifade etti. Kampanyadaki ödeme kolaylıklarına daha geniş bir perspektif kazandırmak için ödeme planının çok rahat olmasına dikkat edildiğine değinen Umut Durbakayım, kolay ödeme şartlan çerçevesinde peşinatın daire tesliminde alınacağını, kredi taksitlerinin ise anlaşmalı bankalar çerçevesinde altı ay sonraya ertelendiğini aktardı. 


Durbakayım, fiyat avantajı çerçevesinde ise daire fiyatlannda yüzde 10 indirim yapılarak kampanyaya alternatif getirildiğini açıkladı. 

3 Büyük Proje, 3 Büyük Avantaj Ödeme kolaylığı sağlayan yılın son kampanyasını değerlendiren Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, her projenin kendine özgü cazibesi ile ön plana çıktığını belirtti. Projeleri ve projelere özel kampanya detaylannı P aktaran Umut Durbakayım; "Kara, hava, deniz ve demir yollarının kesişme noktasında yer alan Evora İstanbul'da hayal edilen yaşama dair ne varsa yer alıyor. Teslimleri Temmuz 2014'te başlayacak olan Evora İstanbul'da teslimde peşinat, taksitlerde 6 ay öteleme veya yüzde 10 indirim fırsatı sunuyoruz"dedi. 


Ev-ofis tanımını premium hayata dönüştüren ve yaşamın yeni yılla başlayacağı Deluxia Dragos projesinde kalan son 39 daire için yüzde 10 indirimli fiyat avantajı olacağını söyleyen Umut Durbakayım "Yapımına yeni başladığımız Teknik Yapı Metropark projesinin önünde biraz daha yol var. Bu nedenle dönüşüm yaşayan Halkalı'da ev huzurunun ofis konforuyla bütünleştiği yeni bir yaşam merkezi Metropark projemizde ise sadece taksitleri altı ay öteleme veya yüzde 10 indirim avantajı olacak" açıklamasını yaptı. 


Posta


Geri Dön