29 / 04 / 2024

Teknik Yapı'dan yeni yıl hediyesi! Yüzde 10 indirim!

Teknik Yapı'dan yeni yıl hediyesi! Yüzde 10 indirim!

Kampanya kapsamında Teknik Yapı Metropark'tan daire almak isteyenlere ise taksitlerine altı ay sonra öteleme veya yüzde 10 indirim sağlanacak. Deluxia Dragos projesinde ise yüzde 10 indirim seçeneği olacak...



Teknik Yapı, yeni yıl hediyesi olarak avantajlar sağlıyor.İstanbul'un en büyük konut projesi, Anadolu yakasında yükselen yeni bir şehir Evora İstanbul, Teknik Yapı'nın Avrupa yakasına taşıdığı konforun simgesi Metropark ve lüks bir yaşam sunan Deluxia Dragos'da yeni yılın avantajları buunuvor. Böylece bütçeleri rahatlatan ödeme planı ve şartarı ile ev almak kolaylaşıyor. Evora İstanbul'dan daire almak isteyenler; peşinatı daire teslimine ve kredi taksitlerini altı ay sonraya öteleyebilecek. Vade avantajı dışında fiyat fırsatı arayanlara ise yüzde 10 indirim olanağı sunulacak. Kampanya kapsamında Teknik Yapı Metropark'tan daire almak isteyenlere ise taksitlerine altı ay sonra öteleme veya yüzde 10 indirim sağlanacak. Deluxia Dragos projesinde ise yüzde 10 indirim seçeneği olacak. 


Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, başlayan yeni kampanya ile hem oturum hem de yatırım amaçlı daire almak isteyenlerin finansal yükünü azaltmayı amaçladıklarını ifade ediyor. Kampanyadaki ödeme kolaylıklarına daha aenis bir perspektif kazandırmak için ödeme planının cok rahat olmasına dikkat edildiğine değinen Umut Durbakayım, kolay ödeme şartları çerçevesinde peşinatın daire tesliminde alınacağını, kredi taksitlerinin ise anlaşmaları bankalar çerçevesinde altı ay sonraya ertelendiğini söylüyor. Durbakayım, fiyat avantajı çerçevesinde ise daire fiyatlarında yüzde 10 indirim yapılarak kampanyaya alternatif getirildiğini vurguluyor. 


3 Büyük Proje, 3 Büyük Avantaj Ödeme kolaylığı sağlayan yılın son kampanyasını deaerlendiren Durbakayım, her projenin kendine özgü cazibesi ile ön plana çıktığını belirtiyor: "Kara, hava, deniz ve demir yollarının kesişme noktasında yer alan Evora İstanbul'da hayal edilen yaşama dair ne varsa yer alıyor. Teslimleri Temmuz 2014'de başlayacak olan Evora İstanbul'da teslimde peşinat, taksitlerde 6 ay öteleme veya yüzde 10 indirim fırsatı sunuyoruz." Ev-ofis tanımını premium hayata dönüştüren ve yaşamın yeni yıl ile birlikte başlayacağı Deluxia Dragos projesinde kalan son 39 daire için yüzde 10 indirimli fiyat avantajı olacağını söyleyen Umut Durbakayım, "Yapımına yeni başlaaıâımız Teknik Yapı Metropark projesinin önünde biraz daha yol var. Bu nedenle dönüşüm yaşayan Halkalı'da ev huzurunun ofis konforuyla bütünleştiği yeni bir yaşam merkezi Teknik Yapı Metropark projemizde ise sadece taksitleri altı ay öteleme veya yüzde 10 indirim avantajı olacak" diyor. 


"Kendi Borcunu Ödeyen Daire" Teknik Yapı, geleceğin yeni yerleşim bölgesi Tuzla'da yaklaşık 20 Din Direyden oluşan yani bir şehrin inşaatının sonuna yaklaşıyor. Toplam 5.073 bağımsız bölümden oluşan bu şehrin 3.423 dairesi sahiplerini buldu. Teknik Yapı geriye kalan 1.550 dairenin 500'ü için ödeme kolaylığı sağlayan ve aile bütçesine finansal çözüm üreten bir kampanya hazırladı. Buna göre; bir ay sürecek kampanya dahilinde daire almak isteyenler, öncelikle yüzde 25 peşinat yükünden muaf olacaklar. Ayrıca kullanacakları anlaşmalı banka kredilerinin taksitlerini altı ay sonra ödemeye başlayacak. Evora İstanbul projesinin Temmuz 2014'te teslim edilmeye başlanacağı göz önüne alındığında; kirada oturup daire sahibi olmak isteyenler bir yandan kira ödeyip diğer yandan da yeni bir dairenin taksitlerini ödeme derdinden kurtulacak. Bu aileler, yeni dairelerinde oturduktan sonra kira öder gibi konut kredi taksitlerini ödeyebilecek. Yatırım amaçlı alanlar ise dairelerinden elde edecekleri kira geliri ile konut kredi taksitlerini rahatlıkla ödeyecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenler sözleşme esnasında sembolik olarak daire fiyatının yüzde ikisini ödeyecek. 


Cumhuriyet Gazetesi 


Geri Dön