27 / 04 / 2024

evora istanbul kampanya

evora istanbul kampanya

Evora İstanbul kampanyalı ödeme koşulları kapsamında peşin alımlarda yüzde 12'ye varan indirim uygulanıyor. Projede 4 bin 979 adet daire ve 100 adet dükkan yer alıyor.

Teknik Yapı'dan ev alan herkese klima ve buzdolabı hediye!

Teknik Yapı'dan ev alan herkese klima ve buzdolabı hediye ediliyor. Concord İstanbul, Evora İstanbul ve Metropark projelerinde geçerli olan kampanya kapsamında 60 aya varan vade imkanı sunuluyor.

Evora İstanbul Tuzla Evleri fiyatları!

Evora İstanbul Tuzla Evleri fiyatları konutların metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Teslimleri hemen yapılan projede tamamı peşin alımlarda yüzde 12'ye varan indirim uygulanıyor.

Evora İstanbul Tuzla kampanyalı ödeme seçenekleri!

Evora İstanbul Tuzla kampanyalı ödeme seçenekleri kapsamında 48 ay boyunca yüzde 0,25 faiz oranıyla vade imkanı sağlanıyor. Teknik Yapı tarafından inşa edilen projede teslimler hemen gerçekleşiyor.

Evora İstanbul kampanyalı ödeme planı!

Evora İstanbul kampanyalı ödeme planı kapsamında peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Teslimleri hemen yapılan proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor.

Evora İstanbul Rezidans ulaşım!

Teknik Yapı tarafından inşa edilen Evora İstanbul Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havalimanı’na 7 dakika uzaklıkta bulunuyor. Projede peşinde yüzde 12'ye varan indirim uygulanıyor.

Evora İstanbul Tuzla ödeme seçenekleri!

Evora İstanbul Tuzla ödeme seçenekleri kapsamında peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Teknik Yapı imzası ile inşa edilen proje 44 adet blok halinde yükseliyor.

Evora İstanbul Konutları ödeme planı!

Evora İstanbul Konutları ödeme planı kapsamında 60 ay vade fırsatı sunuluyor. Daire teslimleri hemen yapılan proje 300 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Evora İstanbul Tuzla satış ofisi!

Evora İstanbul Tuzla satış ofisi ile 0216 392 41 00 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. 44 blok halinde inşa edilen proje 4 bin 979 adet daire ve 100 adet dükkandan meydana geliyor.

Evora İstanbul Evleri fiyatları!

Evora İstanbul Evleri fiyatları konutların metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. 44 blok halinde inşa edilen projede 36 ay vade farksız taksit seçeneği ile ödeme yapılabiliyor.

Evora İstanbul'da yüzde 12 indirim, 50 ay sıfır faiz!

Daha önce ihale yöntemiyle satışa çıkarılan ticari üniteler artık daireler gibi açık satış yöntemiyle satılıyor. Kampanya kapsamında son 300 daire için yüzde 12 indirim yapılıyor.

Evora İstanbul'da 300 daire yüzde 12 indirimle!

Toplam 4.979 daireden yüzde 91'i satılan, yaklaşık 3 bin dairesi teslim edilen Evora İstanbul'da son 35 ticari ünite açık satışa çıktı. Durbakayım, "Projemizde yer alan 300 daire için ise yüzde 12 indirim veya 50 ay sıfır faiz avantajı sunuyoruz" dedi.

Evora İstanbul'da son dairelere özel 50 ay sıfır faiz kampanyası!

TEKNİK Yapı tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Evora İstanbul'da projenin tamamen bitmesi ve dairelerin tamamının teslim edilmesine sayılı günler kala yeni bir kampanya düzenlendi.

Teknik Yapı'dan yeni yıl hediyesi! Yüzde 10 indirim!

Kampanya kapsamında Teknik Yapı Metropark'tan daire almak isteyenlere ise taksitlerine altı ay sonra öteleme veya yüzde 10 indirim sağlanacak. Deluxia Dragos projesinde ise yüzde 10 indirim seçeneği olacak...

Evora İstanbul projesinde 3 bin 423 dairenin satışı tamamlandı!

Teknik Yapı Evora istanbul, Metropark ve Deluxia Dragos projelerinde yer alan daireler için yeni bir kampanya başlattı. 5 bin 73 bağımsız bölümden oluşan Evora İstanbul projesinde 3 bin 423 dairenin satışı tamamlandı....

Evora İstanbul ve Concord İstanbul'da yüzde 0 faiz ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Teknik Yapı Evora İstanbul ve Concord İstanbul projelerinde hemen taşın kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, yüzde 15 indirim, yüzde 50 peşin, kalanı 36 ay yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor. 

Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul'da kampanya!

Teknik Yapı, Evora İstanbul, Metropark ve Concord İstanbul projelerinde yer alan daireler için kampanya başlattı. 36 ay sıfır faiz, peşin ödemelerde ise yüzde 12 indirim!

Evora İstanbul'da son 300 daire için yüzde 12 indirim!

İstanbul Anadolu yakasında inşa edilen Evora İstanbul projesinin tamamen bitmesi ve dairelerin tamamının teslim edilmesine sayılı günler kala avantajlı bir kampanya düzenlendi.

Evora İstanbul'da son dairelere özel 50 ay sıfır faiz kampanyası!

TEKNİK Yapı tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Evora İstanbul'da projenin tamamen bitmesi ve dairelerin tamamının teslim edilmesine sayılı günler kala yeni bir kampanya düzenlendi.

Evora İstanbul'da erken teslimat sürüyor!

Türkiye'nin tek seferde satışa sunulan en büyük konut projesi olma niteliği kazanan Evora istanbul'da satışı gerçekleştirilen 4 bin 300 dairenin teslimleri de hızla yapılıyor.

Evora İstanbul kampanya detayları!

Evora İstanbul'da yer alan dairelerin fiyatları 139 bin 300 TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin alanları 41 - 168 metrekare arasında değişiyor. İşte Evora İstanbul kampanya detayları..

Evora istanbul'da son 500 daire için kampanya!

Teknik Yapı, Evora İstanbul projesinden ev alanlara yüzde 100'lük kazanç sağladı. Projede son 500 daire için de kampanya başlatıldı. Nazmi Durbakayım, projeden daire almak isteyenlerin de kazanması amacıyla özel bir kampanya başlattıklarını açıkladı.

Evora İstanbul'da ticari üniteler ihaleye çıkıyor!

Evora istanbul'da bulunan 65 dükkân, 10 ofis, 1 ortaöğretim okul binası ve 1 poliklinik binasından oluşan toplam 77 ticari ünite açık artırma yöntemiyle ihale edilecek.

Teknik Yapı 3 projede kampanya başlattı!

Teknik Yapı, Tuzla' daki Evora istanbul, Halkalı' daki Metropark ve Maltepe' deki Deluxia Dragos projelerine özel kampanya hazırladı. Alternatif isteyenler ise yüzde 10 indirimden faydalanacak...

Evora İstanbul projesinde 3 bin 423 dairenin satışı tamamlandı!

Teknik Yapı Evora istanbul, Metropark ve Deluxia Dragos projelerinde yer alan daireler için yeni bir kampanya başlattı. 5 bin 73 bağımsız bölümden oluşan Evora İstanbul projesinde 3 bin 423 dairenin satışı tamamlandı....

Evora İstanbul nerede!

Tuzla'da konumlandırılan Evora İstanbul'dan yüzde 25 peşinat sonrasında banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Evora istanbul nerede? yanıtını haberimizde bulabilirsiniz...

Evora istanbul kampanya!

İstanbul'un Anadolu yakasında Tuzla'da yükselen Evora İstanbul sahip olduğu konut, ticaret, sosyal alanlar ve spor tesisleri ile dev bir proje. Evora İstanbul ödeme imkanları haberimizde...

Evora İstanbul fiyatları!

Evora istanbul projesi Teknik Yapı tarafından İstanbul'un Anadolu yakasında Tuzla'da inşa ediliyor. 4 bin 304 adet daireyi kapsayan Evora istanbul projesi için banka kredisi uygulanıyor...

evora istanbul kampanya Haberi

evora istanbul kampanya

Teslimlerin hemen yapıldığı Evora İstanbul Residence'de daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Evora İstanbul kampanyalı ödeme koşulları kapsamında fırsatlar sunuluyor. Dairelerin 166 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu proje Teknik Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Evora İstanbul Konutları'nın büyüklükleri 41 metrekare ile 168 metrekare arasında değişiyor. Projede satışlar devam ediyor. 


Teknik Yapı Evora İstanbul'da eğitim kurumları, açık ve kapalı otopark, eğitim kurumları, mağazalar, yürüyüş alanları, oyun parkları, çocuk parkları, kafeler, özel açık havuzlar, basketbol ve voleybol sahaları gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Evora İstanbul kampanyalı ödeme koşulları!

Peşinde yüzde 12 indirim yapılan Evora İstanbul Tuzla'da yüzde 10 peşinatta, kalan yüzde 15'lik kısım...