01 / 05 / 2024

Teknoloji devinin başı belada! Bu sefer çok yüklü gelebilir

Teknoloji devinin başı belada! Bu sefer çok yüklü gelebilir

Teknolojinin dev ismi Apple bu sefer AB (Avrupa Birliği) ile karşı karşıya! Daha önce de bir çok dava ile uğraşan firma bu sefer antitröst yasasını ihlal ettiği için yüklü ceazya çarptırıla bilir.



Apple birkaç şeye atıfta bulunabilir, ancak en yaygın olarak bir meyve türüne veya Cupertino, California merkezli çok uluslu teknoloji şirketine atıfta bulunur.

Yuvarlak ve genellikle kırmızı, yeşil veya sarı renkli olan meyve, popüler bir atıştırmalık ve birçok yemekte kullanılan bir malzemedir. Elmalar ayrıca lif ve vitaminler açısından da zengindir, bu da onları sağlıklı bir diyete besleyici bir katkı yapar.

Teknoloji şirketi Apple Inc., iPhone, iPad ve Mac bilgisayarları da dahil olmak üzere tüketici elektroniği serisiyle tanınır. Apple, 1976 yılında Steve Jobs, Steve Wozniak ve Ronald Wayne tarafından kuruldu ve o zamandan beri dünyanın en değerli şirketlerinden biri haline geldi. Şirket, yenilikçi ürünleri, şık tasarımı ve birinci sınıf fiyatları ile tanınır.

Teknoloji devinin başı belada! Bu sefer çok yüklü gelebilir
Teknoloji dünyasının lider markası olan Apple, zaman zaman Avrupa Birliği (AB) ile karşı karşıya kalıyor. İkili daha önce de antitröst yasasını ihlal ettiği sebebiyle karşı karşıya kalmıştı. Son gelişmenin akabinden Apple’a yüklü bir ceza gelebilir.

 


Geri Dön