05 / 05 / 2024

Teknosa, İzmir Mavişehir'de extra mağazasını açtı!

Teknosa, İzmir Mavişehir'de extra mağazasını açtı!

Önde gelen teknoloji perakendecisi Teknosa, Karşıyaka Mavişehir mağazasını bin metrekare genişletti



Yüzde 80'e varan indirimlerle dün hizmete açılan Teknosa Mavişehir Extra Mağazası'nın açılışına İzmirliler yoğun ilgi gösterdi. Açılış için sabah erken saatlerde mağaza önünde toplanan müşterilere Teknosa çalışanları gevrek ve çay ikram etti. Vatandaşlar, kapıların açılmasıyla gruplar halinde içeri alındı.

Yüzde 80'e varan indirimlerin yapıldığı mağazada en büyük ilgiyi yüzde 28'lik fiyat avantajı ile 795 TL'ye satışa sunulan notebooklar aldı.

İzmirliler 129 TL'ye cep telefonu, 649 TL'ye LCD TV, 19.90 TL'ye telsiz telefon alma fırsatı elde etti. 261 metrekareden bin 350 metrekareye çıkarılan Teknosa Mavişehir mağazası, extra konsepti ile yenilerek hizmet alanını genişletti. Yeni mağazada beyaz eşya ve özel oyun alanı gibi yenilikler yer alıyor. TeknoAsist noktası ile de tüketicilere satış sonrasında servis desteği sunulacak.
YeniAsır

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

649 liraya LCD TV'ler kısa sürede tükendi

İzdihamın yaşanmadığı açılışta İzmirliler, indirimli ürün aldı. Teknosa Mavişehir'deki mağazasını Extra Konsepti ile yenileyip hizmet alanını genişlettikten sonra dün sabah saat 05.00'de açtı. Binlerce kişinin saatler öncesi beklemeye başladığı mağazada, beyaz eşya ve özel oyun alanı gibi yenilikler de yer alıyor. TeknoAsist noktası ile tüketicilere satış sonrasında servis desteğinin de sunulduğu mağazanın açılışına özel indirimli ürünler arasında en büyük ilgiyi yüzde 28'lik fiyat avantajı ile 795 TL'ye satışa sunulan notebooklar gördü. İzmirliler 129 TL'ye cep telefonu, 649 TL'ye LCD TV, 19.90 TL'ye telsiz telefon alma fırsatı buldu. Ayrıca 44.90 TL'ye DVD Playerlar, 169 TL'den başlayan ev sinema sistemleri, 19.90 TL'ye MP3 çalar, 99.90 TL'ye Multifunction yazıcılar, 169 TL'ye fotoğraf makineleri, 249 TL'ye dijital kamera da tüketicilere sunuldu.
Türkiye


Geri Dön