03 / 05 / 2024

Teknosa'da Anker robot süpürgeye 1000 TL indirim! İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da Anker robot süpürgeye 1000 TL indirim! İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Anker EUFY robot süpürgeye 1000 TL indirim geldi! Peki, Anker EUFY robot süpürge fiyatları ne kadar oldu? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Robot süpürge ile temizliğinizi kolaylaştırın. Anker EUFY robot süpürge 1000 TL indirimiyle Teknosa'da alıcısını bekliyor. Temizlemenin doğru yolu yol izleme sensörü, G30 Hybrid'in her odayı temizlemek için en verimli yolda kalırken farklı yüzeylere uyum sağlıyor. Anker EUFY robot süpürge, Halıda ve sert zeminde her zaman doğru yolu alıyor. Tek Kullanımlık ve yeniden kullanılabilir bezler tercih ederseniz temizlikten sonra paspası yıkamak konusunda endişelenmenize robot süpürge ile gerek kalmıyor.

 Teknosa da Anker robot süpürgeye 1000 TL indirim! İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ultra ince tasarım süper ince 2,85 gövde, mobilyaların altına ve ulaşılması zor alanlara zahmetsizce giriyor.iş bittiğinde RoboVac'ınızın net ve bilgilendirici temizlik geçmişinde nerede ve ne zaman temizlendiğini kontrol edebilirsiniz. Otomatik geri dönüş pil seviyesi temizlemeye devam edemeyecek kadar düşük olduğunda, RoboVac otomatik olarak şarj istasyonuna geri dönecektir. Yüzde 80 batarya ile şarj edildiğinde, durduğu alandan temizliğe devam ediyor. Anker EUFY  robot süpürgenin Drop-Proof teknolojisi RoboVac, merpenlerden ve boşluklardan düşmeyi önlemek için boşluk algılama teknolojisini kullanıyor.

Peki, Anker EUFY robot süpürge fiyatları ne kadar oldu? Özellikleri neler? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön