03 / 05 / 2024

Teknosa’da Grundig buzdolabı alana tost makinesi hediye!

Teknosa’da Grundig buzdolabı alana tost makinesi hediye!

Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazalarından Teknosa, buzdolabı almak isteyen müşterilerine güzel bir kampanya haberini duyurdu. Teknosa, Grundig buzdolabı alana Grundig tost makinesi hediye edeceğini paylaştı.



Teknosa, beyaz eşya ürünlerini yenilemek isteyen ve evlenecek çiftlere özel çok konuşulacak bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında Grundig buzdolabı alana yine Grundig marka tost makinesi hediye edeceğini aktaran Teknosa, bunun yanı sıra, seçili Grundig marka 2 adet beyaz eşya alımlarında Grundig Türk kahvesi makinesinin sepette hediye edileceğini açıkladı. Teknosa, Türk kahvesi makinesinin sadece online alımlarda hediye edileceğinin altını çizdi. Peki, Teknosa’nın kampanyası kapsamında bulunan Grundig GSND 6384 S Buzdolabı’nın teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

 Teknosa’da Grundig buzdolabı alana tost makinesi hediye!

VİTAMİN ZONE

Grundig GSND 6384 S Buzdolabı’nda bulunna VitaminZone teknolojisi, doğal gün ışığı döngüsünü simüle ederek, bitkinin doğal yaşam mekanizmalarını harekete geçirir. Böylece, fotosentez gibi metabolik aktiviteler sürdüğü için, meyve ve sebzelerin vitamin değerleri daha uzun süre muhafaza edilir.

0 DERECE BÖLMESİ

0 derece sıcaklık bölmesi kahvaltılık ve şarküteri ürünlerinizi dondurmadan en düşük sıcaklıkta muhafaza ederek en uzun süre tazeliklerini korumalarına imkân tanır. Hassas gıda ürünlerinin tazelikleri ve besin değerleri korunduğu için, 0 derece bölmesinde şarküteri ürünlerini, çözülecek etleri ve kahvaltılık ürünleri güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz.

Peki, Grundig GSND 6384 S Buzdolabı’nın teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar..


Geri Dön