02 / 05 / 2024

Teknosa'dan Anneler Gününe özel çamaşır makineleri indirime girdi ! İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Anneler Gününe özel çamaşır makineleri indirime girdi ! İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da Anneler Gününe özel çamaşır makinelerine indirim yapıldı! Peki, fritöz fiyatları ne kadar oldu? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Çamaşır makinelerinde bulunan 1400 devir çalışma sistemi ve 9 kilograma kadar çamaşır kapasitesi sayesinde kullanıcılar tüm çamaşırlarını hızlı ve kolay bir şekilde yıkayabiliyor. Sıkma ayarının yüksek devir gücü tüm çamaşır tipleri için uygun programlarda hazırlanıyor. Makinelerde bulunan yük algılama sensörü sayesinde makinenin kapasitesi üzerine çıktığında kullanıcısına bilgi veriliyor. Kullanıcılar makine kapasitesini aştığında uyarı alarak uzun ömürlü bir kullanım sağlayabiliyorlar.

 Teknosa dan Anneler Gününe özel çamaşır makineleri indirime girdi ! İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Çamaşır makinelerinde bulunan çoklu hijyenik yıkama programları sayesinde çamaşırların yapısı korunarak derinlemesine temizlenmesi sağlanıyor. Anti alerji buharlı yıkama programı, ekstra yumuşak fonksiyonu ve Eco-Time Manager ile 5 kademeye kadar program hızlandırma özelliği bulunuyor. Son teknoloji donanımlar sayesinde kullanıcılar az miktarda kıyafetlerini dilediği programda çalıştırarak minimum enerji tasarrufu sağlanıyor. Çamaşır  makinesinde bulunan aktif denge sistemi sayesinde çamaşırlar en yüksek devirde bile minimum ses düzeyinde yıkayabilirsiniz. AGS teknolojisi ile sessiz çalışarak verimli bir sıkma işlemi gerçekleştirmek için tasarlanıyor.

Peki, çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? Özellikleri neler? İşte 7 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön