28 / 04 / 2024

Tekzen mağaza sayısını 117'ye çıkaracak!

Tekzen mağaza sayısını 117'ye çıkaracak!

Türkiye'nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, Alanya’daki mağazasını Güzeller İş Merkezi’ne taşıyarak bugün hizmete açtı. Tekzen Genel Müdürü Onur Mertoğlu, “Bu yıl yüzde 28 büyümeyi planlıyoruz. Yılsonuna kadar mağaza sayımızı da 113’den 117’ye çıkarmayı hedefliyoruz.''dedi.





Türkiye'nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, müşterilerinin talepleri doğrultusunda hem yeni mağazalar açıyor, hem de var olan mağazalarını yeni lokasyonlara taşıyor. Tekzen, son olarak Alanya’daki mağazasını Güzeller İş Merkezi’ne  taşıyarak bugün hizmete açtı. Operasyon Müdürü Ekrem Erol, Mağazalar Kurulum Müdürü Hasan Şener Bilge ile Bölge Müdürleri Eftal Özdemir,  Mehmet Seval ve Suat Yıldırım’ın katıldığı açılışa Alanyalılar da büyük ilgi gösterdi.


Tekzen Genel Müdürü Onur Mertoğlu, yeni mağazanın açılışı ile ilgili yaptığı değerlendirmede, müşterilerinin taleplerini dinlemelerininve beklentilerini iyi okumanın başarılarındaki en önemli faktör olduğunu söyledi. Tekzen olarak büyümelerini tüm hızıyla sürdürdüklerini de kaydeden Mertoğlu: “Bu yıl yüzde 28 büyümeyi planlıyoruz. Yılsonuna kadar mağaza sayımızı da 113’den 117’ye çıkarmayı hedefliyoruz. Bir yandan yeni mağaza açarken, var olan mağazalarımızı da müşterilerimize daha ferah alışveriş ortamı sunmak için yenilemeye devam edeceğiz.” dedi.



Karar


Geri Dön