29 / 04 / 2024

Telefonunda bu uygulama bulunan çok şanslı! Kasada kullan 2 saniyede hesabına 100 TL gelsin!

Telefonunda bu uygulama bulunan çok şanslı! Kasada kullan 2 saniyede hesabına 100 TL gelsin!

İlgili banka tarafından düzenlenen kampanya ile QR kod ile ödeme yapan vatandaşlar, hediye para kazanma fırsatı elde ediyor. Kampanya ile ilgili detaylar merak konusu oldu ve BankKart sahipleri kampanyadan yararlanmak için harekete geçti.



Kampanyaya katılmak için kredi kartı ya da BankKart'ı olan herkes başvurabilir. QR kod ile ödeme yaparak kampanya şartlarını yerine getiren herkes, hediye para kazanma şansı yakalayacak.

Telefonunda bu uygulama bulunan çok şanslı! Kasada kullan 2 saniyede hesabına 100 TL gelsin!

QR ile ödemelere dikkat!

Ziraat Bankası, kart sahiplerine özel bir kampanya ile QR kod ile ödeme yaparak BankKart hediye kazanma fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında, tek seferde 100 TL ve üzeri toplam 100 TL'ye kadar yapacağınız alışverişlerde 10 Türk lirası BankKart hediye kazanabilirsiniz.

Kampanya mart ayı başında başladı ve 31 Mart 2023 tarihinde sona erecek. Kampanyaya BankKart Mobil ve Ziraat Mobil uygulamaları üzerinden katılabilirsiniz. Kampanya süresince, QR ödeme yöntemi kullanılarak yapılan tüm nakit veya faturalı alışverişlerde kampanya geçerlidir.

Ancak, aynı gün içinde aynı işyerinde yapılan ilk harcama başlangıç noktası olarak kabul edilecek ve kampanyaya dahil edilecektir. Kampanyadan yararlanmak isteyen Ziraat Bankası kart sahiplerinin hızlı davranması önemlidir.

Kampanya şartlarına göre, BankKart hediye tutarı belirli bir limit ile sınırlıdır ve kampanya süresi içinde kazanılan hediye paralar belirli bir süre içinde kullanılmalıdır. Kampanya ile ilgili detaylı bilgilere, Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön