06 / 05 / 2024

Telefonunuzla duvarınızı boyayın!

Telefonunuzla duvarınızı boyayın!

Filli Boya’nın geliştirdiği “ Mimar Benim” uygulaması, duvarını boyamak isteyenlere telefon ekranı üzerinden çeşitli renk alternatifleri sunuyor. Android ve iOS için geliştirilen uygulama ücretsiz.



Sanal gerçeklik teknolojisinin kullanıldığı uygulamada, duvar yüzeylerinde sanal olarak denemeler yapmak mümkün. Android ve iOS için geliştirilen uygulama ücretsiz.


“Mimar Benim” uygulaması ile iPhone ve Android cihaz kullanıcıları, yaşadıkları yerin mimarı olma şansını yakalıyor. Uygulama, kullanıcıların hem çektiği hem de uygulamanın galerisinden seçtiği fotoğrafları isteğe bağlı olarak elle veya otomatik olarak boyamasına olanak sağlıyor.


Üstelik bu uygulama, Filli Boya renkleriyle mekanları renklendirme, beğendikleri renkleri favorilerine ekleme ve tüm bu geliştirdikleri içeriği Facebook ve Twitter’da paylaşma olanağı da sunuyor.


Uygulamayı kullananlar, boyama yapılan fotoğraflar üzerindeki gölgelendirmeleri kaybetmeden renkleri istedikleri zeminlere kolayca uygulayabiliyor.


Tüm renklerin yerinde görüldüğü “Mimar Benim” uygulaması sayesinde, yaşam alanında farklı renkleri denemek isteyenler kendisine ait rengin Filli Boya renk kodunu da kolayca öğrenebiliyor.


Sonrasında ise Filli Boya’nın Color Express hizmeti veren bir herhangi bayisinde, tercih ettiği rengi dilediği miktarda, dilediği tonda kendine özel rengi beklemeden hemen yaptırabiliyor.


 

TOKİ Haber


Geri Dön