08 / 05 / 2024

Teleset trend yaratan yeni koleksiyonlarıyla İSMOB Fuarı’nın gözdesi oldu!

Teleset trend yaratan yeni koleksiyonlarıyla İSMOB Fuarı’nın gözdesi oldu!

Teleset Mobilya, 28 Ocak - 2 Şubat tarihleri arasında Yeşilköy CNR Expo İstanbul’ da düzenlenen İSMOB Fuarı’ nda birbirinden çarpıcı tasarımlardan oluşan 2014 koleksiyonunu sergiledi...



Fonksiyonel, şehirli ve modern tasarım anlayışıyla öne çıkan TELESET, İSMOB Fuarı’nda 6. Hall’de bulunan özenle hazırlanmış standı ve koleksiyonlarıyla adından söz ettirdi. TELESET ayrıca, 28 Ocak’ta başlayan ve 2 Şubat’ta sona erecek olan İstanbul Mobilya Fuarı’nın (İSMOB) 2. Günü gerçekleşen Tasarım Yarışması Ödül Töreni’nde Teleset, En İyi Yatak Odası 1.lik ödülünü Lezalt Yatak Odası ile, En İyi Genç Odası 1.lik ödülü Carlo Genç Odası ile, En İyi Yemek Odası 2.lik ödülünü Lezalt Yemek Odası ile, En İyi Aksesuar  2.lik Ödülü Minimax  Aksesuar ile almaya hak kazandı.

 

Teleset  Mobilya Pazarlama Direktörü Melahat YILMAZ, “Fuarda  özenle hazırladığımız yeni koleksiyonlarımızı tanıttık. Fuar boyunca standımıza çok yoğun bir ilgi vardı. Fuar öncesi beklentilerimizden de  üstün sonuçlar aldık. Teleset Mobilya olarak çok verimli bir fuar geçirdik, önemli iş birlikleri sağladık. Tasarıma verdiğimiz önemin olumlu sonuçlarını; hem ziyaretçilerin ürünlerimizi incelerken edindiğimiz beğenilerinden, hem de düzenlenen tasarım yarışmasında 4 ödül birden almamızdan dolayı bir kez daha gördük” dedi.

 

Yılmaz, bugüne değin katıldığımız yarışmalarda pekçok ödül aldık. Tasarıma verdiğimiz önemle hazırladığımız koleksiyonların arkasında uzun süren AR-GE çalışmaları ve yeni teknolojiler mevcut. TELESET olarak tasarıma verdiğimiz önemle farklılık yaratacağımıza ve ev modasının öncüsü olmayı sürdüreceğimize inanıyoruz” diye devam etti.



Geri Dön