27 / 04 / 2024

Tema Park Halkalı projesi Mart 2013'te satışta!

 Tema Park Halkalı projesi Mart 2013'te satışta!

Firma: Aktaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Hafriyat çalışmaları Şubat ayında başlayacak olan Tema Park Halkalı Mart 2013'te satışa sunulacak. Proje Halkalı'da 1.3 milyar euroluk yatırım bedeli ile yükseliyor...




Aktaş, Öztaş, Akdaş, Mesa, Artaş ve Kantur ortaklığı ile İstanbul Halkalı'da hayata geçirilecek olan Tema Park Halkalı projesi Mart 2013'te satışa sunuluyor. Hafriyat çalışmaları Şubat ayında başlayacak olan Tema Park Halkalı projesinde 4 bin 26 konut yer alıyor.


TOKİ'ye ait arsa üzerinde yükselecek olan Tema Park Halkalı projesi alışveriş merkezi de bulunuyor. Aktaş ve Öztaş'ın yüzde 49 oranındaki hissesinin olduğu Tema Park Halkalı projesi 1.3 milyar euroluk yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.


 Tema Park Halkalı projesi Mart 2013 te satışta!


Toplam 250 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Tema Park Halkalı projesinde konut teslimlerinin inşaat başladıktan 24 - 30 ay sonrasında başlaması planlanıyor. Dört ve beş yıldızlı 2 otelin bulunacağı Tema Park Halkalı projesinde 449 bin metrekare fuar alanı oluşturulacak.


Stüdyo dairelerden 4+1 dairelere kadar seçeneklerin yer aldığı Tema Park Halkalı projesinde konut büyüklükleri 40 metrekare ila 190 metrekare arasında değişiyor. Projede fiyatlar henüz belirlenmedi.



www.mesagrup.com

Gülcihan YELKENCİ/emlakkulisi.com


Geri Dön