29 / 04 / 2024

Tema Şehir Konya Eylül'de satışta!

Tema Şehir Konya Eylül'de satışta!

Firma: Torkam İnşaat

Proje: Temaşehir Konya

Tema Şehir Konya projesi Emlak Konut ve Torkam imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje kapsamında 728 konut, 152 dükkan ve mağaza yapılması planlanıyor.



Konya Meram'da yükselecek olan Tema Şehir Konya Projesi henüz satışa sunulmamış olmasına rağmen yurt içi  ve yurt dışından yoğun ilgi gördü. Projedeki konutların satışlarının Eylül'de başlayacağı öngörülüyor.


60 bin metrekare alanda inşa edilecek Tema Şehir Konya 728 konut, 152 dükkan ve mağazadan oluşacak. Projedeki konut büyüklükleri 130 metrekare ile 370 metrekare arasında değişiyor. Konut fiyatlar ve ödeme planı henüz belirlenmedi.


Tema Şehir Konya'da konutlar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor. 5+1 ve 6+1 tip dairelerin her birinin içinde özel Türk Hamamı olacak.


Tema Şehir Konya projesinde konut sahipleri için ''42.Cadde'' adının verileceği bir meydan oluşturulacak. 30 bin metrekare yüz ölçümüne sahip  alanda yapılacak meydan dünyaca ünlü markaların dükkanları, mağaza ve restorantlar, cami, park alanı, gençlik ve kültür merkezleri olacak.


Konut sahipleri için özel olarak tasarlanmış olan su göletleri,sosyal ve sportif aktivite alanları, kapalı yüzme havuzu, ücretsiz Wİ-Fİ alanı gibi imkanları sunuluyor.



Tema Şehir Konya satış ofisi

Tel: 0 (212) 659 23 80

Web: http://temasehir.com.tr/

Dilan AÇIKGÖZ/ Emlakkulisi




projeye sor



Geri Dön