05 / 05 / 2024

Temelsu Mühendislik takım arkadaşları arıyor!

Temelsu Mühendislik takım arkadaşları arıyor!

Merkezi Ankara'da bulunan Temelsu Mühendislik, içme suyu, kanalizasyon sistemleri ve arıtma tesisleri tasarımında görev almak üzere iyi derecede İngilizce bilen takım arkadaşları arıyor



Merkezi Ankara’da bulunan Temelsu Mühendislik, içme suyu, kanalizasyon sistemleri ve arıtma tesisleri tasarımında görev almak üzere iyi derecede İngilizce bilen takım arkadaşları arıyor. İnşaat, çevre, elektrik ve makine mühendisliği bölümleri için takım arkadaşları arayan Temelsu Mühendislik, tünel işlerinde deneyimli teknikerlerinde müracaatını bekliyor.
Faks: 0312 438 52 14
[email protected]

Alacalı Beton, inşaat mühendisi arıyor
Alacalı Beton, Elazığ, Muş ve Van’daki şantiyelerde görevlendirilmek üzere şantiye şefi arıyor. Şantiye şeflerinin inşaat mühendisi veya mimar olmalarını isteyen firma, 5 yıl tecrübe, okul-konut ve hastane şantiyelerinde de deneyimi tercih ediyor.
Faks: 0212 446 34 53
[email protected]

Peysaj mimarı aranıyor
Peysaj projesi çizimlerinde ve uygulamalarında görevlendirilmek üzere en az 1 yıllık denemi olan ve İstanbul Avrupa yakasında ikamet eden peysaj mimarı aranıyor.
Faks: 0212 322 81 75

Maltepe’deki mimarlık ofisine takım arkadaşları aranıyor
Maltepe’deki mimarlık ofisine 10 yılın üzerine deneyimi olan 2 mimar, 5 yılın üzerinde deneyimi olan 2 mimar, 5 yılın üzerinde deneyim sahibi inşaat mühendisi, yönetici asistanı ve hizmetli aranıyor.
Tel: 0216 370 62 68
[email protected]

Toplu konut sektöründe deneyimli inşaat mühendisleri aranıyor
Toplu konut projelerin yürüten firmaya inşaat mühendisleri ve mimarlar aranıyor. Adayların ortak özelliği olarak mesleki kanunu ve yönetmelikleri hakim olmaları, takim çalışmasına uyumlu olmaları, teknolojik gelişmeleri ve malzemeleri yakından takip ediyor olmaları gerekiyor.
[email protected]

Teknik yapı genel müdür yardımcısı arıyor
Teknik Yapı, Holding’e bağlı firmalarda görev yapmak üzere 15 yıllık yöneticilik tecrübesine sahip genel müdür yardımcısı, inşaat mühendisliğinden mezun şantiye şefleri, makine mühendisleri, muhasebe şefi ve iç denetim şefi arıyor.
Faks: 0216 688 48 40
[email protected]

İç mimar aranıyor
Mağazalar zincirine sahip olan firmaya, mağazaların görselliğinden sorumlu olacak ürünlerin teşhir ve dizaynında aktif rol alacak iç mimar aranıyor
Faks: 0212 475 42 12
[email protected]

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com

 

 


Geri Dön