Ekonomi

Temmuz asgari ücret zammı ne kadar 2022? Asgari ücrete ne zaman zam gelecek? İşte son durum!

Temmuz asgari zammının ne zaman yapılacağı ve ne kadar olacağı merak ediliyor. Peki 2022 temmuz asgari ücret ne kadar? İşte merak edilen detaylar! Yarın yapılacak olan Kabine Toplantısı’ndan sonra asgari ücret zammı için yapılacaklar düşünülüyor

2022 Temmuz asgari ücret zammına dair gelişmeler gelmeye devam ediyor. Yarın yapılacak olan Kabine Toplantısı’ndan sonra asgari ücret zammı için yapılacaklar düşünülüyor.  Peki 2022 Temmuz asgari ücret zammı ne kadar? Temmuz asgari ücrete zam ne zaman gelecek?  

Milyonlarca vatandaş, 2022 Temmuz asgari ücret zammını merakla bekliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin asgari ücrete dair bazı açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin, Kabine Toplantısı’nda asgari ücret zammı ile ilgili sunum yapması bekleniliyor. İşte 2022 Temmuz asgari ücrete dair yapılan son dakika gelişmeleri; 

ASGARİ ÜCRET ZAMMI NE ZAMAN OLACAK?  

Asgari ücrete zam gelecek mi sorusu bir süredir milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor.  Milyonlarca vatandaş, 2022 Temmuz ayı ile maaşlara gelecek zam konuşuluyor.  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in bu hafta gerçekleştirilecek olan Kabine Toplantısı'nda asgari ücret zammı hakkında sunum yapması bekleniyor.  

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in asgari ücret zammı hakkında yaptığı açıklama sonrası yeniden ele alınan temmuz zammı formülleri bu kez ücretliler için geliyor. Numan Kurtulmuş'un yüzde 40 oranında zam beklediklerini belirten açıklamaları geçtiğimiz gün çok konuşulmuştu. Bakan Bilgin, açıklaması ardından ele alınan yeni asgari ücrete dair güncel rakamları ortaya koydu.  

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin emekli ve memur zammı ve asgari ücrete zam konusunda şu açıklamalarda bulundu: “Daha önce hiç göstergesi olmayanlara gösterge verdik. Temmuz'da yapacağımız düzenlemeyle birlikte bu rakamlar kamu çalışanlarımıza nefes aldıracak. Enflasyon ne olursa, ensflasyonun üzerinde kamu çalışanlarımızı koruyan oranda ilave zammı yapacağız. Temmuzda yapacağımız düzenlemelerle kamu çalışanlarımıza nefes aldıracak. Enflasyon diyelim ki yüzde 37-40 ne gerçekleşirse üzerinde kamu çalışanlarımıza zam yapacağız. Sadece kamu çalışanları ve emekliler için değil çalışan işçilerimizle ilgili de düzenleme yapacağız.” 

TOKİ’den Gaziantep için yeni projeler! TOKİ’nin Gaziantep projeleri ne zaman başlayacak?

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 26 Haziran Pazar 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın bugün ne kadar? 26 Haziran gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!