04 / 05 / 2024

Temmuz Ayında Sendika Ücretleri Zamlanıyor! İşte Güncel Tutar

Temmuz Ayında Sendika Ücretleri Zamlanıyor! İşte Güncel Tutar

Öğretmenlere üç ayda bir ödenen sendika ücretleri Temmuz ayında zamlı olarak ödenecek. Geçtiğimiz toplu sözleşmeden karara göre, üye sayısının yüzde 2'sinden fazla olan sendikalara üye olan öğretmenlere sendika ücreti ya da toplu sözleşme ikramiyesi ödenmektedir.



Bu kapsamda, Ocak ve Nisan aylarında 918 TL olarak ödenen sendika ücreti, Temmuz ayında zamlanarak ödenecek.

Güncel Sendika Ücreti

Temmuz ayında en düşük memur maaşının 22 bin liraya yükseltilmesi ve memur maaşlarına yapılacak olan yüzde 50 zam beklentisiyle birlikte, sendika ücretleri de artacak. Eğer memur maaşlarına yüzde 50 zam yapılırsa, sendika ücretleri de buna paralel olarak yükseltilerek, üye sayısı mevcut üye olabilecek üye sayısının yüzde 2'sinden fazla olan sendika üyesi öğretmenlere (Türk Eğitim Sen, Eğitim Sen, Eğitim Bir Sen ve Eğitim İş üyelerine) 1377 TL seviyesinde bir ödeme yapılması bekleniyor.

Temmuz Ayında Sendika Ücretleri

Sendika

Ocak Ayı Ücreti (TL)

Nisan Ayı Ücreti (TL)

Temmuz Ayı Ücreti (TL)

Türk Eğitim Sen

918

918

1377

Eğitim Sen

918

918

1377

Eğitim Bir Sen

918

918

1377

Eğitim İş

918

918

1377

Bu tabloda, Türk Eğitim Sen, Eğitim Sen, Eğitim Bir Sen ve Eğitim İş sendikalarına üye olan öğretmenlere Ocak ve Nisan aylarında 918 TL olarak ödenen sendika ücretinin Temmuz ayında 1377 TL'ye yükseleceği görülmektedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön