05 / 05 / 2024

Tepe Nautilus AVM, yenilenme sürecine giriyor!

Tepe Nautilus AVM, yenilenme sürecine giriyor!

Türkiye"nin ilk deniz temalı alışveriş merkezi olarak nitelendirilen Tepe Nautilus AVM, yeni yılla birlikte yenilenme sürecine giriyor...



Yapılacak çalışmalar çerçevesinde deniz temasının daha çok vurgulanacağı alışveriş merkezinde halen denizle özdeşleşmiş simgelerin yanı sıra üç akvaryumda köpekbalıkları, mürenler ve tpropikal balıklar yer alıyor. Diğer yandan deniz temasının daha çok vurgulanabilmesi için alışveriş merkezinde özellikle mavi ve beyaz renkleri tercih edilmiş durumda.  

Yapılan açıklamaya göre, 2011 yılında Tepe Nautilus"daki bir diğer yenilik ise ˜genç sanatçılar projesi" olacak. Bu plan çerçevesinde yurtiçi ve yurtdışından farklı üniversitelerin güzel sanatlar fakültelerinde eğitim alan genç sanatçı adaylarına yönelik bir dizi sergi, workshop ve söyleşiler düzenlenecek. Açıklamada, bu proje, Tepe Nautilus"un kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarından biri olarak değerlendirildi.

İstanbul Kadıköy"de yer alan alışveriş merkezi ulusal ve uluslararası 110 markayla 2002 yılından beri hizmet veriyor. Tepe Nautilus, Bilkent Holding kuruluşlarından birisi. Holdingin bir diğer alışveriş merkezi ise Bilkent Center adıyla Ankara"da hizmet veriyor.
Milliyet


Geri Dön