03 / 05 / 2024

Tepe Prime baharı karşıladı!

Tepe Prime baharı karşıladı!

Tepe İnşaat tarafından gerçekleştirilen ve Ankaralılara farklı bir iş ve yaşam biçimi sunmaya hazırlanan Tepe Prime 13 Mayıs Cuma akşamı (dün) düzenlenen parti ile baharı karşıladı...



Tepe İnşaat tarafından gerçekleştirilen ve Ankaralılara farklı bir iş ve yaşam biçimi sunmaya hazırlanan Tepe Prime 13 Mayıs Cuma akşamı (dün) düzenlenen parti ile baharı karşıladı. Tepe Prime sakinleri ve Ankaranın önde gelen isimlerinin katıldığı Tepe Prime Bahar Partisi, soğuk bir  Ankara  akşamına rağmen, sıcak atmosferi ile davetlilere bahar keyfi yaşattı.

Pınar Ayhanın şarkılarıyla renk kattığı Bahar Partisinde, perküsyon ve dans gösterileri ile DJ Bülentin seçtiği hareketli müzikler davetlileri coşturdu.

Çağdaş mimarisi, çevreci yaklaşımı, akıllı bina özellikleriyle Ankaranın en prestijli ofis projesi olan Tepe Prime, yeşil bina özellikleri ve tüm inşaat sürecinde kullanılan doğal malzemeleri ile dikkat çekiyor. Geri dönüşümlü malzemelerin kullanımına ağırlık verilen Tepe Primeın açık alanlarında gölge oluşturacak geniş yapraklı ağaçlar ve su ihtiyacı az olan bitkiler tercih ediliyor.

Bölgesel bir merkez oluşturma hedefiyle yola çıkılan Tepe Prime Avenue ise alışılagelen kapalı alışveriş merkezleri yerine günlük ihtiyaçların karşılandığı, yemek ve eğlence meknlarını açık havada buluşturan farklı bir konsept sunuyor. Tepe Prime Residence ve Business bloklarının arasında oluşturulan dış meknlara farklı yönlerden ulaşılabiliyor ve bu meknlar özel peyzajlı düzenlemelerle bir tür gösteri alanına dönüşüyor. Sahnenin yer aldığı meydan ise konser, dinleti, gösteri, festival gibi değişken aktiviteler ile Ankaralıları gece gündüz yaşayan bir buluşma noktası olarak karşılamaya hazırlanıyor.

 


Geri Dön