19 / 05 / 2024

Tepepark'ta meyveler kapının önünde yetişiyor! 620 bin TL!

Tepepark'ta meyveler kapının önünde yetişiyor! 620 bin TL!

Kurtköy Akfırat'ın gerçek müstakil hayat imkanı sunan projesi Tepepark Villaları, meyve bahçesi ile meyveleri kapıya getiriyor



Elma, armut, erik, şeftali, kiraz ve kırmızı erikten oluşan meyve bahçesi, dalından meyve kopartıp yeme zevkini yaşatıyor.  1001 Gece Masalları'nı aratmayacak bitki çeşitleri ve meyve bahçesi ile TepePark Villaları, İstanbul'da artık zor bulunan tertemiz bir hava ve yemyeşil bir ortamda yaşamanın keyfini sunuyor. 
 
Akıllı ev özellikleri ve fonksiyonelliği ile dikkat çeken TepePark Villaları; toplam 800 metrekare olan üç adet yüzme havuzu ve üç adet çocuk havuzu, kapalı havuz, amfitiyatro, tenis kortu, basketbol/voleybol sahası, 2 km'lik yürüyüş yolu ile yemyeşil, sağlıklı, huzurlu ve eğlenceli bir dünyanın kapısını aralıyor. 500 m²'lik kapalı alana sahip Park Club'te ise sauna, şok havuzu, fitness salonu, masaj odası, kafeterya, masa oyunları, bilardo ve çocuk oyun odası bulunuyor. TepePark Villaları ayrıca, sunduğu 24 saat kameralı profesyonel güvenlik hizmeti ile de ailelere güven içinde yaşama imkanı sağlıyor.

TepePark Villaları'nda anahtar teslim villa fiyatları büyüklüklerine göre, 760 bin  TL + KDV ile 990 bin TL + KDV arasında değişiyor. KDV'nin yarısını tüketiciler adına ödeyen Yuvataş İnşaat ayrıca, dileyenlere villaları iç dekorasyonsuz olarak ta teslim ediyor. İç dekorasyonu yapılmamış villaların fiyatları ise, 620 bin TL ve 820 bin TL+ KDV arasında değişiyor.

www.tepepark.com

[email protected]

0216 677 11 70

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Tepepark'ta meyveler kapının önünde yetişiyor

TepePark Villaları, elma, armut, erik, şeftali, kiraz ve kırmızı erikten oluşan meyve bahçesiyle doğal yaşamla buluşturma konusunda iddialı. TepePark Villaları'nda anahtar teslim villa fiyatları büyüklüklerine göre, 760 bin TL + KDV ile 990 bin TL  arasında değişiyor. KDV'nin yarısını tüketiciler adına ödeyen Yuvataş İnşaat ayrıca, dileyenlere villaları iç dekorasyonsuz olarak ta teslim ediyor. İç dekorasyonu yapılmamış villaların fiyatları ise, 620 bin TL ve 820 bin TL arasında değişiyor.
Milliyet/Tebernüş Kireçci


Geri Dön