04 / 05 / 2024

Termo Teknik Evomax'ı pazara sunuyor!

Termo Teknik Evomax'ı pazara sunuyor!

Termo Teknik, Ideal Heating tarafından tasarlanan, ileri teknoloji ürünü duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax’ı Türk kullanıcısının beğenisine sunuyor. Evomax, yüksek verimliliği, küçük hacmi, kullanım kolaylığı ile dikkat çekiyor...



İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un (ISG) Türkiye’deki iştiraki olarak faaliyet gösteren Termo Teknik; aynı grubun Kraliçe Ödül’lü (Queen’s Award) Ideal Heating fabrikasında üretilen duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax’ı Türkiye’ye getiriyor. Termo Teknik güvencesi ve teknik desteği ile Türkiye’de piyasaya sürülecek olan Evomax kazanlar hata oranı sıfıra yakın dayanıklı yapısı, 160 kw’a kadar varan yüksek ısıtma kapasitesi ve yüzde 110’a ulaşan üstün verimlilikleri ile dikkat çekiyor. 


 Binalarda Enerji Performans Yönetmeliği’nin ardından merkezi ısıtma sisteminin zorunlu hale geldiğine dikkat çeken Termo Teknik Merkezi Isıtma Sistemleri Müdürü Hasan Akça, Evomax’ın ihtiyaca en çağdaş şekilde yanıt veren bir sistem olduğunu söyledi. Evomax’ın özellikle yüksek m2 fiyatına sahip projelerde çok önemli bir yer ve verimlilik artışı sağladığını kaydeden Akça, tek bir kazanla hizmet verilebildiği gibi talep edildiğinde 15 adet kazanı birlikte sıralı çalıştırabilme şartıyla 2400 kw’a varan ısıtma kapasitesine ulaşılabileceğini vurguladı. Akça, konuyla ilgili şu ek bilgileri verdi: “Ideal Heating şirketi bu kazanların üretiminde çok deneyimli. Ürettiği yoğuşmalı kazanlar Avrupa Birliği ülkelerinde yaklaşık 25 yıldır kullanılıyor. Bu kazanları Türkiye’ye getirerek hem bir ihtiyaca yanıt veriyoruz, hem de Termo Teknik olarak mühendislik hizmeti desteği sunuyoruz. Ekibimiz kazan projesinin çizimi, projede hangi cihazların kullanılacağı, bağlantıların nasıl yapılacağı gibi tüm teknik konularda Evomax kazan satın alan müteahhitlere ve son kullanıcılara yardımcı olacak.” 


Çelik kazanlara oranla daha az yer kaplama ve temiz çalışma özelliğine sahip Evomax, diğer kazanlara göre hafif olmasının yanı sıra sessiz çalışması ile de dikkat çekiyor. Evomax istendiği taktirde çatıya da konabiliyor. Hem havuz suyu, hem ısınma, hem de sıcak su konforunu birlikte sağlayan Evomax, enerji tasarrufu, montaj ve kullanım kolaylığı özellikleri ile de öne çıkıyor.  Evomax; ileri teknoloji ürünü yapısı ve gelişmiş kontrol sistemleri aracılığıyla özellikle geçiş mevsimlerinde istenilen sıcaklıklarında çalışarak minimum enerji tüketimi ile maksimum konfor sağlıyor.


Evomax, 42, 65, 90, 105, 125, 160 kw ısıtma kapasiteleri ve birlikte çalıştırılabilme özellikleri ile farklı büyüklükteki ısıtma ihtiyaçlarına cevap veriyor.




Geri Dön