03 / 05 / 2024

Terrace Bahçe ve Avlu 138'de 6 ay taksit erteleme! 395 bin TL!

Terrace Bahçe ve Avlu 138'de 6 ay taksit erteleme! 395 bin TL!

İnanlar, ‘Şimdi Al; Yerleş, 6 Ay Sonra Öde’ seçeneğini sunuyor. İnanlar’ın DenizBank ile oluşturduğu bu seçenekle ev almak isteyenler, beğendikleri daireyi şimdi alıp, taksit ödemelerine 6 ay sonra başlayacak



Farklı mimari anlayışıyla 45 yıldır İnşaat sektöründe olan İnanlar, ‘Şimdi Al; Yerleş, 6 Ay Sonra Öde’ seçeneğini sunuyor. İnanlar’ın DenizBank ile oluşturduğu bu seçenekle ev almak isteyenler, beğendikleri daireyi şimdi alıp, 12 aydan 120 aya kadar değişen vade alternatifleriyle, taksit ödemelerine altı ay sonra başlayacak. Bu ayrıcalıklı seçenek, İnanlar’ın Levent’te inşa edilen ve Mart 2011’de sakinlerine teslim edilecek Avlu 138 ile Sarıyer’de yükselen ve teslim tarihi Nisan 2011’den daha önce yaşamın başlaması planlanan Terrace Bahçe projelerini kapsamakta. Bu iki değerli projede kısıtlı sayıdaki daireler için geçerli olan bu seçenekten yararlananlar, önce dairelerine yerleşecek sonra da kira öder gibi ev taksitlerini ödeyecekler. Yatırım amacıyla daire alanların ise yatırımları kendisini ödüyor. Kısacası İnanlar’dan daire alanlar öyle de kazanıyor, böyle de!

Terrace Bahçe: Şehirle doğa iç içe…

Yaşamın başlayacağı tarih olan Nisan 2011 ‘den daha  erken bir zamanda teslim edilmesi planlanan  Terrace Bahçe, hem şehir merkezine yakınlığı,  hem doğanın içinde yer alması, hem de mimari özellikleriyle Terrace keyfini Sarıyer’e taşıyor. Ne şehirden, ne de doğadan vazgeçemeyenler için gözde bir alternatif olarak yükselen Terrace Bahçe, 56 ile 259 metrekare büyüklüğündeki 76 daireden oluşuyor. Karadeniz ve orman manzarasına sahip Terrace Bahçe, ayrıcalıklı tasarımının yanısıra konumu itibariyle de bölgedeki diğer projelerden ayrılıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, İstanbul için planladığı 13 tünelden biri olan Sarıyer – Çayırbaşı Tüneli’ne yakınlığı ile de dikkat çeken Terrace Bahçe, yıl sonunda hizmete girecek olan Şişhane – Taksim – Maslak Metrosu’yla ulaşımda çok daha avantajlı bir konum elde edecek. Hızlı ve kaliteli çalışma, daire sahiplerinin memnuniyetini artırmış durumda.

0212 342 12 10

www.inanlarinsaat.com.tr

Avlu 138: Hayatın içinde olmak için son yerler…

Şehrin ana noktalarına yakınlığı nedeniyle genç profesyonellerin olduğu kadar ailelerin ve öğrencilerin de dikkatini çeken Avlu 138, birbirine bağlı dörder katlı iki bloktan oluşuyor ve alt katlarda bulunan ticari alanıyla hem sakinlerinin hem de çevre halkının hayatını kolaylaştırıyor. Planlanan tarihten daha önce teslim edilecek olan Avlu 138’de sadece 12 daire kaldı. Bunlardan 9 tanesini panoramik şehir manzaralı dubleks daireler oluşturuyor. Büyüklükleri 112 metrekare ile 170 metrekare arasında değişen dubleks dairelerin fiyatı 395 bin TL’den başlıyor. Toplamda 40 dairelik olan proje, 50 ile 132 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1’lik daire seçenekleriyle hayatın içinde olmaktan vazgeçemeyenlerin tercihi oldu. Kanyon ve Metro City gibi alışveriş merkezlerine yürüme mesafesindeki Avlu 138, sakinlerine eğlenceden kültüre, alışverişten sosyal hayata, birçok alanda zengin alternatifler sunuyor. Ayrıca Avlu 138’in planlanan aidat bedellerinin minumum seviyede olması sakinlerine özel avantajlar sağlayacağı gibi farklı bir tercih edilme sebebini de oluşturuyor.“

www.avlu138.com

0212 291 28 60

İnanlar, Türkiye’nin kentsel modernleşme yoluna girdiği 1965 yılında kuruldu. İnanlar, 2005 yılında temelini attığı ve ilk konsept projesi olan Terrace Fulya ile mimariye, sanata ve estetiğe verdiği değeri geniş kitlelere duyurdu. 2010 yılında Terrace Bahçe ve Avlu 138 projelerini sakinleri ile buluşturan İnanlar, Terrace Lido ile ‘Terrace’ kalite ve ayrıcalığını Büyükada’ya taşımaya hazırlanıyor. 2010 yılı içerisinde,  Terrace konseptlerine Feriköy ve Zekeriyaköy’de geliştireceği toplam 4 yeni projeyi de dâhil edecek olan İnanlar,  Gayrimenkul sektöründeki nitelikli konut ihtiyacına modern mimari çözümlerle butik projeler geliştirmektedir. Sektörde 45’inci yılını kutlayan İnanlar, konut, fabrika, depo, otel, çarşı, hastane, okul ve iş merkezi gibi farklı yapılar inşa ederek 1 milyon metrekarenin üzerinde 200’ü aşkın proje gerçekleştirdi. ISO 9001:2000 kalite belgesine sahip İnanlar, faaliyetlerini İstanbul Fulya’daki merkez binasında, geniş ve dinamik bir ekiple sürdürüyor.


Geri Dön